Media

Συγκινεί η Λένα Δροσάκη: «Είναι πανδύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί. Δεν είναι αυτό που βλέπεις»

Gossip-tv Team

H Λένα Δροσάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το γιο της, Αναστάση, ο οποίος και της έχει κλέψει την καρδιά και με τίποτα πλέον δεν μπορεί να του χαλάσει χατίρι. 

Με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τους δυο τους να είναι πολύ ερωτευμένοι και έχουν ως βασική προτεραιότητα τον μικρό Αναστάση, που είναι πραγματικά ένας γλύκας.

Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10-12 στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά "Μαμά-δες" και αρχικά μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ενώ στη συνέχεια τόνισε το πόσο πολύ δύσκολο είναι για εκείνη να μεγαλώνει το γιο της, Αναστάση.

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η Λένα Δροσάκη είπε χαρακτηριστικά: «Μέσα σε όλη αυτή τη γυναικεία εικόνα νιώθω πολύ περίεργα, ήμουν αγοροκόριτσο. Ο Αλέξανδρος όμως, έγινε ο άντρας της ζωής μου. Βρήκε κάτι που το ξεκλείδωσε σε εμένα»

«Πριν μείνω έγκυος μου έλεγαν όλοι “κάνε ένα παιδί, άντε”, αυτό όμως είναι κάτι που θα συζητήσουμε άλλη φορά. Κάνω παιδί και το παράπονό μου ήταν ότι κανείς δεν μου είπε, ακόμα και από τους δικούς μου ανθρώπους ότι είναι δύσκολο.

Είναι πανδύσκολο. Δεν είναι αυτό που βλέπεις. Δεν είναι αυτό που παίζεις κάποιος μαζί τους δύο ώρες και μετά φεύγει. Δεν έχει καμία σχέση. Η μητρότητα είναι πολύ ωραίο πράγμα, συγκινούμαι μόνο που την λέω αυτή τη λέξη, αλλά εμένα μου έπεσε πάρα πολύ βαριά αυτή η λέξη».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved