Πετρουτσέλι: Επιστρέφει στην εκπομπή της Μελέτη- Τα νέα δεδομένα και οι δηλώσεις των συνεργατών της!
Media

Πετρουτσέλι: Επιστρέφει στην εκπομπή της Μελέτη- Τα νέα δεδομένα και οι δηλώσεις των συνεργατών της!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα επιστρέψει σε λίγο καιρό στην εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη, "MEGA Καλημέρα" και οι συνεργάτες της είναι πολύ χαρούμενοι, που θα την έχουν και πάλι κοντά τους!

Από το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου, ακούστηκε έντονα πώς η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα επιστρέψει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, που είχε αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

Όλα ξεκίνησαν από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη το πρωί του Σαββάτου, με την παρουσιάστρια να μας δείχνει το σχετικό ρεπορτάζ πώς η Φλορίντα Πετρουτσέλι θα επιστρέψει μέσα στην εβδομάδα στο πρωινό μαγκαζίνο του MEGA, με τριήμερη παρουσία, με την ίδια να ανυπομονεί πώς και πώς.

Μάλιστα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι λίγο μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή του ΜΕGA είχε πει: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά με την έννοια ότι τα παιδιά ήταν αρκετά μικρά. Ειδικά ο Κωσταντής ήταν 1,5 χρονών και ήταν πολύ δύσκολο παιδί. Δεν κοιμόταν. Οπότε εγώ το βράδυ δεν κοιμόμουν γιατί ξύπναγε κυριολεκτικά 15 φορές και στις 5 έβαζα ξυπνητήρι για να φύγω. Κάποια στιγμή αυτό διογκώθηκε και νομίζω έπαθα μια υπερκόπωση. Αν ήταν λίγο διαφορετικές οι συνθήκες, αν ήταν λίγο μεγαλύτερος ο Κωσταντής, νομίζω δε θα έφευγα ποτέ από εκεί.

Πέρναγα τόσο ωραία. Που να βρεις δουλειά που να πηγαίνεις με την κολλητή σου, να είμαστε μια παρέα όλοι… Πέρναγα φανταστικά. Και ήταν και μια ώρα που για μια μαμά είναι η καλύτερη ώρα. Πέρασα πολύ ωραία και τώρα καμιά φορά το σκέφτομαι που τους βλέπω. Μου λείπει η αδεναλίνη της δουλειάς, μου λείπει που ήμουν με την κουμπάρα μου και τα λέγαμε κάθε μέρα. Όλο αυτό»

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ:

Oι πρώτες δηλώσεις της Άννας Ζηρδέλη και του Κώστα Τσουρού

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend βρέθηκε με την Άννα Ζηρδέλη και τον Κώστα Τσουρό στο πάρτι για την ονομαστική γιορτή της πρώτης, με τους δυο αγαπημένους φίλους και συνεργάτες να μιλούν για την επιστροφή της συνεργάτιδάς τους στην εκπομπή τους!

Κώστας Τσουρός: «Θα δείτε τι θα συμβεί. Η Φλορίντα ούτως ή άλλως είναι κομμάτι της εκπομπής. Μπορεί να έφυγε, αλλά πάντα είναι εκεί. Μπορεί να ήρθε η Άννα φέτος, αλλά μπορεί να συνδυαστεί άνετα η Άννα με την Φλορίντα».

Άννα Ζηρδέλη: «Θα γίνει η εκπομπή επιτέλους γυναικοκρατούμενη».

Κώστας Τσουρός: «Φυσικά και θέλω να επιστρέψει. Η Φλορίντα είναι ένας άνθρωπος από εμάς και περάσαμε μια φανταστική χρονιά. Όπως θυμάστε, είχε φύγει γιατί είχε κάποιους προσωπικούς λόγους. Δεν υπήρχε κάποιο θέμα με την εκπομπή, το είχε ξεκαθαρίσει. Αν οι προσωπικοί λόγοι της επιτρέπουν να επιστρέψει στην εκπομπή, με πολλή χαρά θα τη δεχτούμε».

Άννα Ζηρδέλη: «Είναι κι η χαρά της ζωής. Τις δύο φορές που προέκυψε να έρθει -γιατί θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς- από ό,τι έχω καταλάβει κι αυτό που συζητούσαμε ήταν ότι προσπαθούσε να βρεθεί μια φόρμουλα από την αρχή. Δεν είναι ότι πέσαμε ξαφνικά από τα σύννεφα. Έχει άλλο αέρα, άλλη χημεία με τα παιδιά, είναι κι η κουμπαριά με την Ελεονώρα και νομίζω ότι θα τα πάμε φανταστικά».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved