Media

Παπακαλιάτης: «Όταν αγαπάς κάτι πάρα πολύ, όσο δύσκολο κι αν είναι, σε τραβάει και τα καταφέρνεις»

Gossip-tv Team

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σχετικά με τις δραστηριότητες που αγαπά, την καριέρα του, αλλά και το πόση μεγάλη σημασία έχει να καταφέρνεις αυτά που αγαπούν. 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους του κοινού, που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα από την δουλειά του.

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή DOT και μίλησε για την πορεία του, την καριέρα του, αλλά και τα πρώτα του βήματα. Ο ίδιος φέτος έχει δημιουργήσει το Maestro και μάλιστα είναι και ένας εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης σειράς, που σύντομα θα παρακολουθήσουμε μέσα από την διάσημη πλατφόρμα Netflix!

«Το πρώτο μου σενάριο ήταν “Η ζωή μας μια βόλτα”. Το έχω σκεφτεί και το έχω ξεχάσει αμέσως να κάνω remake σε σειρές μου. Στο έφηβο εαυτό μου θα έλεγα να μην στεναχωριέται και να μην του κοστίζουν τόσο πολύ κάποια πράγματα που δεν αξίζουν. Το τρία πράγματα που κάνω το πρωί είναι ντους, καφέ, δόντια. Με κάνουν χαρούμενο πολλά διαφορετικά πράγματα από τους δικούς μου ανθρώπους μέχρι στο σπίτι όταν γράφω μια ωραία σκηνή.

Η ταινία που δεν βαριέμαι να βλέπω είναι Ο Νονός. Το πιο σημαντικό μάθημα που έχω πάρει από την καριέρα μου είναι ότι όταν αγαπάς κάτι πάρα πολύ όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό με έναν μαγικό τρόπο σε τραβάει και τα καταφέρνεις με πολύ σκληρή δουλειά. Μετά από κάθε μου πρεμιέρα προσπαθώ να ηρεμήσω στο σπίτι από όλη αυτή την υπερένταση. Με κάνει να γελάω ασταμάτητα η κολλητή μου. Έχω γκουγκλάρει τον εαυτό μου φυσικά».

Προτιμά να σκηνοθετεί, το βουνό, την αγάπη από τον έρωτα, τον κινηματογράφο από την τηλεόραση, τις φιλοσοφικές συζητήσεις από τα επιτραπέζια αλλά και την Ελλάδα από την Αμερική.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved