Media

Καβογιάννη: Το Ντόλτσε Βίτα, τα γυρίσματα στην εγκυμοσύνη της και η αδυναμία στην Παναγιωτοπούλου

Gossip-tv Team

H Mαρία Καβογιάννη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, μιας και έκανε και μια αναδρομή στο παρελθόν, την στιγμή που σπούδαζε στην δραματική σχολή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και πώς γνώρισε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει μέσα από τις συγκλονιστικές της ερμηνείες, μιας και όπου έχει παίξει έχει δεχθεί τις πιο διθυραμβικές κριτικές.

Η Μαρία Καβογιάννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου "Γειά σου" και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ παράλληλα θυμήθηκε και υπέροχες στιγμές που έχει ζήσει σε όλα τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής. Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε εκτενώς και στην σειρά Dolce Vita, ενώ δεν δίστασε να ευχαριστήσει δημόσια την Άννα Παναγιωτοπουλου, η οποία και την στήριξε μοναδικά στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

Η ηθοποιός είπε: «Το Dolce Vita ήταν από τις ευτυχισμένες συνεργασίες. Ο Αλέξανδρος Ρήγας κι ο Λευτέρης Παπαπέτρου ήθελαν να κάνουν ένα σίριαλ και δεν έγινε αυτό και μου πρότειναν το Dolce Vita. Η Άννα Παναγιωτοπούλου, την οποία αγαπώ και την ευχαριστώ για όλα, με υποστήριξε πάρα πολύ αυτή η γυναίκα.

Μου έφεραν να διαβάσω τα σενάρια κι όταν διάβασα τα δύο τρία πρώτα επεισόδια, μου άρεσαν πάρα πολύ. Απλώς όταν είδα αυτό το ρόλο κι έπαιζα με την Μαρία Φωκά, νόμιζα ότι θα είναι δύο μεγάλες γυναίκες. Το λέω του Αλέξανδρου τι γίνεται; Αυτή είναι μεγάλη. Μου λέει όχι είναι μικρή. Είσαι σίγουρος του λέω; Ήταν ευτυχής συγκυρία αυτή»

Για το γεγονός ότι έκανε γυρίσματα όσο ήταν έγκυος, η Μαρία Καβογιάννη είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε τον Αντώνη Τέμπο, γλυκύτατος σκηνοθέτης, ο οποίος μου είπε θα σου κάνω γκρο που δεν θα κάνεις ποτέ στη ζωή σου. Από ένα σημείο και μετά δεν γινόταν να φαίνομαι ολόκληρη. Έκανα γυρίσματα μέχρι 8 μηνών»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved