Σασμός: Απίθανα troll για το κινητό του Μαθιού! Τον «γλέντησαν» στο Twitter!
Media

Σασμός: Απίθανα troll για το κινητό του Μαθιού! Τον «γλέντησαν» στο Twitter!

Σασμός: Απόψε το Twitter είχε μεγάλα κέφια με τους τηλεθεατές να στήνουν... γλέντι τρολάροντας τον Μαθιό για το παλιακό κινητό που χρησιμοποιεί στη σειρά!

Στο αποψινό επεισόδιο είδαμε τον Μαθιό να απαντάει σε μηνύματα που επιμένει να του στέλνει η Νάντια πιστεύοντας πως είναι ο βιολογικός της πατέρας ο οποίος και παράτησε, όταν ήταν εκείνη μικρή, τη μητέρα της.

Η τύχη δεν υπήρξε με το μέρος της στη ζωή της και η Νάντια επέστρεψε στο Ρέθυμνο όπου κάποτε ζούσε η μητέρα της για να βρει τον πατέρα της που της στέρησε την παρουσία του όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί.

Μετά από πληροφορίες που συνέλεξε, η Νάντια είναι πλέον πεπεισμένη πως ο Μαθιός είναι ο βιολογικός της πατέρας και μάλιστα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να τον συναναστρέφεται. Τώρα λοιπόν έχει βάλει σε ισχύ το επόμενο σχέδιό της που είναι να τον τρομοκρατήσει και να τον κάνει να ομολογήσει, προφανώς ο ίδιος ότι είναι ο πατέρας της.

Οι τηλεθεατές απόψε όμως δεν στάθηκαν στις εξελίξεις της σειράς αλλά στο παλιακό κινητό που χρησιμοποιεί ο Μαθιός και από το οποίο λαμβάνει τα μηνύματα από άγνωστο αριθμό, που εμείς οι τηλεθεατές γνωρίζουμε ότι ανήκει στη Νάντια.

Εκείνος απαντάει αλλά μάλλον δεν ενδιαφερόταν το τηλεοπτικό κοινό για τις εξελίξεις στη σειρά αλλά για το κινητό του Μαθιού που οι περισσότεροι τηλεθεατές απαίτησαν από το κανάλι και την παραγωγή να του αγοράσουν άλλο για να εκσυγχρονιστεί.

Δείτε τα απίθανα troll tweets των τηλεθεατών παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved