Μια νύχτα του Αυγούστου: Ανήμερα Χριστουγέννων το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς
Media

Μια νύχτα του Αυγούστου: Ανήμερα Χριστουγέννων το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Μια νύχτα του Αυγούστου: Ανήμερα τα Χριστούγεννα, οι ήρωες της αγαπημένης σειράς μάς αποχαιρετούν για να ακολουθήσει ο καθένας το δρόμο που του αναλογεί, αναζητώντας τη λύτρωση για τα λάθη και τα βάρη του παρελθόντος.

Οι τελευταίες ημέρες της Ρηνιώς κάνουν τον Μανόλη να έρθει επιτέλους αντιμέτωπος με τα συναισθήματα και τις ανάγκες του και να αποδεχτεί το γεγονός ότι και αυτός χρειάζεται αγάπη και οικογένεια. Έτσι, όταν εκείνη φεύγει πια από τη ζωή, σκέφτεται για πρώτη φορά να αναλάβει το ρόλο του πατέρα για τη μικρή Χριστίνα.

Αγνοεί, ωστόσο, την ύπαρξη του γράμματος που έχει ως παραλήπτη τον ίδιο και αποστολέα τον Ανδρέα, μέσα από τη φυλακή... Την ίδια στιγμή, η Αγάθη σκέφτεται για πρώτη φορά να αφήσει για πάντα πίσω της τον Πειραιά και να φύγει κάπου πολύ μακριά...

Ο Ανδρέας, ο οποίος βρίσκεται στην απομόνωση για να γλιτώσει από τον Σταθακάκη και τον Χρόνη, έρχεται κοντά με τον σαμάνο, ενώ η Μαρία βλέπει τελείως απρόσμενα μπροστά της ένα πρόσωπο από το παρελθόν: τον αξιωματικό της φυλακής που την είχε κακοποιήσει.

Ο Μανόλης επιστρέφει στην Κρήτη...

Διαβάζοντας το γράμμα του Ανδρέα, ο Μανόλης μαθαίνει την αλήθεια για τη μικρή Σοφία και καταφθάνει στην Κρήτη. Μόλις η Μαρία με τον Κυρίτση μαθαίνουν ότι ήρθε ξανά στα μέρη τους, αρχίζουν να ανησυχούν και κάνουν ένα σωρό εικασίες για τις προθέσεις του. Σε κάθε περίπτωση, αρχίζουν να προετοιμάζονται για τη μεγάλη σύγκρουση, έχοντας ως σύμμαχό τους τον Παπαδημητρίου, που έχει επίσης επιστρέφει στην Κρήτη κυνηγημένος από τη Χούντα. Ο Αντώνης, βλέποντας και πάλι τον Μανόλη μπροστά του, αποφασίζει να ομολογήσει το μυστικό που κουβαλούσε τόσα χρόνια ως βάρος ασήκωτο στη συνείδησή του. Και μέσα σε όλα αυτά, πίσω στη φυλακή, ο Ανδρέας νιώθει το τέλος να πλησιάζει και παλεύει μες στο κουρασμένο του μυαλό να βρει μια κάποια μικρή λύτρωση για ό,τι έκανε.

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved