Τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα των συντελεστών του MEGA Καλημέρα & του Πάμε Δανάη
Media

Τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα των συντελεστών του MEGA Καλημέρα & του Πάμε Δανάη

Χριστούγεννα και οι πρωινές εκπομπές του MEGA, «MEGA Καλημέρα» και «Πάμε Δανάη» θυμούνται τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα που έζησαν.

«Τα Χριστούγεννα που πήρα πολύ μεγάλη χαρά ήταν το 2004 όταν μου έκαναν πρόσληψη στον ΑΝΤ1», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα Ελεονώρα Μελέτη!

Ενώ ο Θανάσης Πάτρας σημείωσε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη: «Τα Χριστούγεννα που θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά είναι όταν γεννήθηκε η κόρη μου».

Ο Κώστας Τσουρός μοιράστηκε την πιο χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ανάμνησή του.

«Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός, έλειπε συχνά. Θυμάμαι τα πρώτα Χριστούγεννα που κάναμε μαζί. Ήταν σαν δώρο».

Από τη μεριά τους, οι συντελεστές του «Πάμε Δανάη» μίλησαν για τα δικά τους αξέχαστα Χριστούγεννα:

«Όταν ήμουν μικρή αποκλειστήκαμε Χριστούγεννα στον Παρνασσό, εγώ, η μαμά μου και πολλοί φίλοι ηθοποιοί οι οποίοι έχασαν τις παραστάσεις τους. Περάσαμε καταπληκτικά», είπε η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα.

Η Δέσποινα Καμπούρη αποκάλυψε: «Θυμάμαι τα Χριστούγεννα πριν πολλά χρόνια που είχαμε συναντηθεί όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ όλοι μαζί… Ήταν Χριστούγεννα σε ένα πάρκο της Αχαΐας γιατί ήμασταν όλοι μαζί και υπήρχε πολλή αγάπη»!

«Θυμάμαι τον μπαμπά μου όταν ήμουν μικρός να μας ξυπνάει 5 το πρωί για να πάμε στην εκκλησία», είπε ο Άρης Καβατζίκης, ενώ ο Γιώργος Κρικοριάν σημείωσε:

«Τα Χριστούγεννα του 2010 υπηρετούσα στον στρατό. Κάναμε πορεία στο χιόνι και μετά γιορτή».

Oι συντελεστές του «MEGA Καλημέρα» και του «Πάμε Δανάη» θυμούνται τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα που έζησαν και δείτε τι είπαν στο βίντεο παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved