GNTM 5: Το concept απευθείας από Los Angeles, τα ιδιαίτερα props και η στρατηγική της Coty!
Media

GNTM 5: Το concept απευθείας από Los Angeles, τα ιδιαίτερα props και η στρατηγική της Coty!

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (16-12) η φωτογράφηση που παρακολουθήσαμε ήταν ιδιαίτερη και ζητούσε από τα κορίτσια να μεταμορφωθούν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, παρά τις αντιξοότητες. 

H τελική επτάδα του GNTM είναι γεγονός, με τις κοπέλες να είναι έτοιμες να βάλουν προς ολοταχώς για τελικό!

Το concept της φωτογράφισης του GNTM 5 έχει υπέρτιτλο «Φίλα το βάτραχό σου», ένα αλληγορικό σκεπτικό, που παραπέμπει στο γνωστό παραμύθι, όπου ο βάτραχος μεταμορφώνεται σε πρίγκιπα τη στιγμή που δέχεται το «μαγικό» φιλί της αγάπης. Το μήνυμα της φωτογράφισης είναι ότι πρίγκιπας μπορεί να είναι και ένα αδέσποτο αλλά πρέπει να προηγηθεί το φιλί, δηλαδή η υιοθεσία.

O Γιώργος Καράβας, η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας υποδέχτηκαν τα κορίτσια σε ένα ιδιαίτερο set, όπου τους ανακοίνωσαν αναλυτικά την φωτογράφηση, ενώ και το γεγονός ότι θα φωτογραφιζόντουσαν με ρούχα υψηλής ραπτικής του διάσημου σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια.

Η Coty ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας και για αυτόν τον λόγο μάλιστα είχε και το σημερινό advnatage στο σημερινό challenge. Ο Γιώργος Καράβας της είπε πώς το πλεονέκτημά της ήταν το μειονέκτημα όλων των υπόλοιπων κοριτσιών. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Coty είχε την δυνατότητα να δει όλα τα ζώα και να επιλέξει ανάλογα με την συμπεριφορά τους, το ποιό θα δώσει σε όλες τις κοπέλες, μαζί φυσικά και στον εαυτό της.

Μόλις έμαθε όλα τα ζώα, η Coty δήλωσε ανοιχτά πώς θα λειτουργήσει στρατηγικά, μιας και σκοπό είχε να τις δυσκολέυσει όλες για να τις φέρει σε πολύ δύσκολη θέση στον διαγωνισμό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved