Media

GNTM 5: Το δαχτυλίδι που έλαβε η Μύρια έκανε τα κορίτσια να την παντρέψουν με τον σύντροφό της!

Gossip-tv Team

GNTM: Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την Μύρια στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι (16-12) μιας και δέχτηκε ένα ρομαντικό γράμμα από τον σύντροφό της, το οποίο και συνοδευόταν από ένα μονόπετρο δαχτυλίδι!

Όσο προχωρούν τα επεισόδια, τόσο και οι δοκιμασίες γίνονται πιο απαιτητικές και οι κοπέλες δίνουν το εκατό τοις εκατό τους, για να καταφέρουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 16-12 η Μύρια δέχτηκε ένα υπέροχο δώρο από τον αγαπημένο της, Τάσο, ο οποίος και της έστειλε στο σπίτι του GNTM ενα πολύ ρομαντικό γράμμα, το οποίο και συνοδευόταν απο ένα πολύ όμορφο δαχτυλίδι. Μόλις οι κοπέλες το είδαν, αμέσως της είπαν ότι παντρεύεται, με την 19χρονη παίκτρια να τους λέει πώς δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο, αλλά είναι ένα δαχτυλίδι υποσχέσεων!

«Έχω γράμμα από τον Τάσο και ήθελα να σας το δείξω» πρόδωσε, αρχικά, η Μύρια στις συμπαίκτριες της για να φανερώσει αμέσως μετά και το δαχτυλίδι που είχε ήδη φορέσει στο δάχτυλο της. «Δεν παντρεύομαι, εννοείται, εντάξει. Αλλά χαίρομαι για αυτά που μου έγραψε το αγόρι μου και το δαχτυλίδι της υπόσχεσης που μου έδωσε. Το γράμμα ήταν τρεις σελίδες, έγραφε πάρα πολλά πράγματα, συγκινήθηκα αρχικά. Θεωρώ ότι ο Τάσος είναι από τους μεγαλύτερους μου θαυμαστές όπως και η οικογένεια μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved