Media

Μαλέλης: Το αιχμηρό σχόλιο για τον Γιώργο Παπαδάκη: «Δύσκολα θα κερδίσει και πάλι την πρωτιά»

Gossip-tv Team

Ο Σταμάτης Μαλέλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και σχολίασε με αμεσότητα τα τηλεοπτικά δεδομένα, ενώ είπε και την άποψή του για τις εκπομπές που υπάρχουν αυτήν την στιγμή, τόσο ενημερωτικές όσο και ψυχαγωγικές. 

Ο διευθυντής ειδήσεων του Mega υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Σταμάτης Μαλέλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στον Νίκο Συρίγο και στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" και μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα, κάνοντας την ανασκόπηση του 2022, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για νικητές και χαμένους.

«Το Mega είναι ο κερδισμένος της χρονιάς και χαμένος ο ΣΚΑΪ, είναι μια καταραμένη χρονιά, ό,τι κάνει δεν του βγαίνει» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό δίδυμο του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου: «Είναι καλό δίδυμο, δεν είναι πρώτο. Είναι σημαντικό για τον Γιώργο Παπαδάκη ότι δεν είναι πρώτος. Στοιχίζει στον Γιώργο Παπαδάκη ότι δεν είναι πρώτος.. Δύσκολα θα κερδίσει ξανά την πρωτιά», ενώ για την ξαφνική αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ και τον τρόπο που πληροφορήθηκε την απόλυσή της είπς χαρακτηριστικά: «Όταν ενημερώνεις μια παρουσιάστρια την Πέμπτη ότι Παρασκευή είναι η τελευταία σου μέρα, δεν είναι σωστό. Θα το χαρακτήριζα άστοχο τουλάχιστον».

Τέλος, για το τηλεοπτικό διαζύγιο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα: «Ο Γιώργος και η Φαίη και σαν δίδυμο ήταν πολύ καλοί αλλά και ο Γιώργος μόνος του είναι καλός. Η Φαίη ήθελε να απαγκιστρωθεί από τον Γιώργο, αυτό φάνηκε, ήθελε να κάνει ψυχαγωγία, ο Γιώργος δεν ήθελε μόνο ψυχαγωγία. Όσες εκπομπές ασχολούνται με τα κοινωνικά πάνε καλά. Ο Γιώργος κατάφερε να επιστρέψει στην ενημέρωση, πολλοί που φεύγουν δεν καταφέρνουν να επιστρέψουν»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved