Καλύτερα Δε Γίνεται: Μάινας: Ο ρόλος του Παύλου στον Σασμό, οι καταδύσεις και η αγάπη για την Κρήτη!
Media

Καλύτερα Δε Γίνεται: Μάινας: Ο ρόλος του Παύλου στον Σασμό, οι καταδύσεις και η αγάπη για την Κρήτη!

O Στέλιος Μάινας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον ρόλο του Πάυλου Βρουλάκη στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός", ενώ παράλληλα είπε και ποιό είναι το αγαπημένο του χόμπι, που σίγουρα δεν το φανταζόμασταν. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που έχουμε λατρέψει μοναδικά μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει μέσα στα τόσα χρόνια της μεγάλης πορείας του τόσο στο θέατρο, όσο στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ο Στελιος Μάινας βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022 και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, κάνοντας λόγο για όλους και για όλα. Ο αγαπημένος ηθοποιός που καθημερινά παρακολουθούμε στον ρόλο στου Παύλου Βρουλάκη στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός" αποκάλυψε στο τι ήταν εκείνο που τον έκανε να πει το "ναι" στην συγκεκριμένη σειρά.

Ο Στέλιος Μάινας είπε πώς από την πρώτη στιγμή συνάντησε ένα πολύ καλοσυνάτο και συνεργάσιμο κλίμα ανάμεσα σε όλους και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τον έκαναν στο να αποφασίσει να πει το ναι και να συνεχίσει στο σίριαλ του ALPHA.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός, αποκάλυψε το πόσο πολύ τον συγκινεί η αγάπη του κόσμου και από εκεί συνέχισε να λέει το πόση ζεστασιά έχουν λάβει όλοι τους από την Κρήτη και τους ανθρώπους της.

Δείτε το βίντεο:

Στο τέλος, ο Στέλιος Μάινας αποκάλυψε και ποιό είναι το αγαπημένο του χόμπι, που σίγουρα δεν το περιμέναμε, μιας και ο ίδιος επιλέγει τις καταδύσεις. Λατρεύει την αίσθηση του βυθού και της εξερεύνησης του κάτι καινούργιου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved