Χαμός στο Πρωινό Μας με τον Mente Fuerte - «Δεν ξέρω τι όνειρο είδε και έλεγε ό,τι να ‘ναι»
Media

Χαμός στο Πρωινό Μας με τον Mente Fuerte - «Δεν ξέρω τι όνειρο είδε και έλεγε ό,τι να ‘ναι»

Ο Mente Fuerte τα έχωσε στην Αφροδίτη Γραμμέλη για τα όσα είπε για το περιστατικό με τον ρεπόρτερ και τη Σολωμού!

Συγκεκριμένα ανέφερε ο ράπερ: «Αυτή η ξανθιά πώς τη λένε εκεί; Είσαι στο πάνελ, έχεις ακούσει σίγουρα το αμοντάριστο, χωρίς το μπιπ. Είναι το παλληκαράκι αυτό που μας κυνήγησε, ήταν πολύ ενοχλητικός! Εγώ προσπαθώ να είμαι ευγενικός με όλους τους ανθρώπους, ειδικά με αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους».

Και συνέχισε: «Πρώτον, δεν έβρισε τον δημοσιογράφο. Είπε “όχι ρε π@@@@@ μου” μέσα στο αμάξι της. Δεύτερον, πας να κάνεις προπαγάνδα. Άρα πας να βγάλεις έναν άνθρωπο με ψέματα, λάθος. Άρα είσαι 100% λάθος. Εμένα αν αυτό συνέχιζε κι έμπαινε στο αμάξι, θα του έδινα φάπα. Οπότε δε μπορούμε να κάνει τη δουλειά του σωστά, και όλα έχουν ένα όριο. Όχι ρε φίλε, μπαίνεις στον χώρο μου. Τι σου δίνει εσένα το δικαίωμα να με παρενοχλείς τόσο, που εμένα δε μου δίνει το δικαίωμα να αντιδράσω; Η Μαρία νευρίασε γιατί χάλασε την έκπληξη, το outfit».

Για τη Φαίη Σκορδά, ο Mente Fuerte σχολίασε: «Δεν ξέρω τι όνειρο είδε και έλεγε ό,τι να ‘ναι. Κι επειδή νομίζω ότι ξέρει και τη Μαρία, είναι όλο πολύ λάθος. Πας να φτιάξεις ένα θέμα από το πουθενά. Χωρίς λόγο. Η Μαρία είναι 50 χρόνια στον χώρο. Είναι τα διπλάσια χρόνια από την κυρία και τον κύριο εκεί. Να υπάρχει κι ένα όριο. Αν έμπαινε στο αμάξι μου και του έδινα φάπα, θα έλεγαν για τη βία. Όχι ρε φίλε, μπαίνει στον χώρο μου».

Μετά το απόσπασμα μετά όσα είπε ο ράπερ, η δημοσιογράφος, Αφροδίτη Γραμμέλη: «Με χιούμορ θα το αντιμετωπίσω, γιατί δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς. Επειδή έχω βαρεθεί το απαντάμε ο ένας τον άλλον. Προφανώς και τον απασχολεί η τηλεόραση, έχει δει όλες τις εκπομπές. Ποσώς με ενδιαφέρει πότε γυρίστηκε η εκπομπή. Εγώ δεν προσδιορίζομαι ως ξανθιά κι αυτό με το αμοντάριστο, δεν το ‘πιασα. Θεωρεί ο κύριος Fuerte ότι εγώ κάθομαι και βλέπω τα βίντεο; Υπήρχε αμοντάριστο υλικό; Ποιος του το ‘πε. Αυτή είναι η άποψή μου. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα απαντήσω στη Μαρία.

Και πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Με χιούμορ θα το αντιμετωπίσω, γιατί δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς. Επειδή έχω βαρεθεί το απαντάμε ο ένας τον άλλον. Προφανώς και τον απασχολεί η τηλεόραση, έχει δει όλες τις εκπομπές. Ποσώς με ενδιαφέρει πότε γυρίστηκε η εκπομπή. Εγώ δεν προσδιορίζομαι ως ξανθιά κι αυτό με το αμοντάριστο, δεν το ‘πιασα. Θεωρεί ο κύριος Fuerte ότι εγώ κάθομαι και βλέπω τα βίντεο; Υπήρχε αμοντάριστο υλικό; Ποιος του το ‘πε. Αυτή είναι η άποψή μου. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα απαντήσω στη Μαρία.

Τη Μαρία την υπερασπίστηκα με βάση όσα είδα χθες στην ελληνική τηλεόραση γιατί η Μαρία έχει δικαίωμα στη ζωή και στην ελευθερία και κανείς δε μπορεί να την κρίνει ούτε συντηριτικά ούτε προοδευτικά. Αυτό το σημείο είναι αστοχία, δεν την χαρακτηρίζει όμως γενικά η βρισιά. Μην πάμε όμως να βαφτίσουμε και το μήλο αχλάδι».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Πρωινό Μας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved