Ξέσπασε η Πρωτογεράκη στον Λιάγκα – «Απαιτώ να ανακαλέσετε! Τέλος. Είμαι έξαλλη μαζί σας»
Media

Ξέσπασε η Πρωτογεράκη στον Λιάγκα – «Απαιτώ να ανακαλέσετε! Τέλος. Είμαι έξαλλη μαζί σας»

Απίστευτη ένταση στο Πρωινό με την Βίκυ Πρωτογεράκη και τα όσα μετέφερε χθες στην εκπομπή, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος για τα όσα κατέθεσε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη!

Χθες λοιπόν στην εκπομπή ειπώθηκε ότι η ηθοποιός ανέφερε ότι: «Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους, στο θέατρο υπάρχει ένα πλαίσιο ελευθεριότητας» και η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε τηλεφωνικώς και ξέσπασε!

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ξέσπασε στο Πρωινό λέγοντας: «Πολύ κακώς μετέφερε τέτοια πράγματα, αλλοίωσε την κατάθεσή μου, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Αυτή την τακτική να αλλοιώνονται οι καταθέσεις για να αποδομούνται οι μάρτυρες, εγώ δεν την ενστερνίζομαι. Οι δικηγόροι υπεράσπισης των παθουσών κάνουν το ίδιο και από ό,τι κατάλαβα συνεργάζονται με κάποιους δημοσιογράφους. Έχω γίνει έξαλλή με αυτό. Δεν υπήρχε περίπτωση να πω εγώ αυτά τα πράγματα τα χυδαία που έχουν βγει, ποτέ! Αλλοίωσαν τα λεγόμενά μου»!

Και συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση η Βίκυ Πρωτογεράκη: «Είμαι έξαλλη! Δεν μπορείτε εσείς να σπιλώνετε εμένα σαν άνθρωπο που εγώ ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με το σπαθί μου. Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να με σπιλώνει! Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, τέλος! Να ανακαλέσετε»!

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος θέλησε να εξηγήσει τι συνέβη μιας και η γραμμή έπεσε… και όταν επικοινώνησαν ξανά με την ηθοποιό είπε σε έντονο ύφος: «Ψεύδεται ασύστολα ο κύριος. Έχω μάρτυρες και έχω και τις καταθέσεις που είναι καταγεγραμμένες. Ψεύδεται ασύστολα και απορώ με τόσο θράσος»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved