GNTM 5: Η Χατζηπαντελή επέστρεψε  και οι τηλεθεατές την αποθέωσαν: «Γεια σου είδωλο, μας έλειψες»
Media

GNTM 5: Η Χατζηπαντελή επέστρεψε και οι τηλεθεατές την αποθέωσαν: «Γεια σου είδωλο, μας έλειψες»

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (20-12) είδαμε τα πρώτα πλάνα από τη Ρώμη, με τις κοπέλες ενθουσιασμένες, ενώ λίγο πριν την φωτογράφηση της αποχώρησης, η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε μαζί με τους υπόλοιπους κριτές. 

Οι τηλεθεατές δεν σταμάτησαν στιγμή να σχολιάζουν στο Twitter και η αλήθεια είναι ότι τα είπαν υπέροχα!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM παρακολουθήσαμε τον προημιτελικό του ριάλιτι, με τις πέντε φιναλίστ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δέιχνουν έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία. Μετά το πρώτο challenge, που νικήτρια ήταν η Μαρίτα Καθητζιώτη και κέρδισε ένα δείπνο με τους κριτές, σειρά είχε η φωτογράφηση της εβδομάδας, που θα έκρινε και τις τέσσερις κοπέλες που θα έφταναν στον μεγάλο ημιτελικό.

Όταν οι κοπέλες έφτασαν στο set, εκεί τις περίμεναν ο Τάσος Σοφρωνίου, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και η έκπληξη που συναντήσαμε ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία επέστρεψε στο ριάλιτι μόνο και μόνο για τον προημιτελικό. Η ίδια έδειχνε ενθουσιασμένη για όλο αυτό και οι κοπέλες ενθουσιάστηκαν και με το παραπάνω, μιας και είχαν να την δουν από τις auditions.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Οι χρήστες κατέκλυσαν την δημοφιλή πλατφόρμα του Twitter με τα σχόλιά τους, από το πρώτο κιόλας λεπτό, ενώ παράλληλα σημείωσαν το πόσο πολύ τους είχε λείψει η συγκεκριμένη ως κριτής.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved