Media

GNTM 5: Τα πρώτα πλάνα από τη Ρώμη, ο φάκελος του Τάσου και τα πρόσωπα έκπληξη!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (20-12) παρακολουθήσαμε τον προημιτελικό του φετινού ριάλιτι μόδας, με τις πέντε φιναλίστ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό από την πρώτη κιόλας στιγμή. 

Σε λίγες μέρες, όλοι μας θα γνωρίζουμε το ποιά θα είναι η νικήτρια του φετινού GNTM και η αλήθεια είναι πώς, όσο πλησιάζει προς το τέλος του, οι δοκιμασίες και τα challenges γίνονται όλο και πιο απαιτητικά και ζητούν από τα κορίτσια να βάλουν τα δυνατά τους.

Το επεισόδιο της Τρίτης (20-12) ξεκίνησε με πλάνα από τη Ρώμη, με την Coty, την Μαρίτα, την Μάρα, την Βικτώρια, αλλά και την Αλεξία να δείχνουν ενθουσιασμένες μόνο και μόνο από τις εικόνες που αντικρύζουν. Οι κριτές υποδέχτηκαν τα κορίτσια σε ένα μαγικό σημείο της πόλης, πολύ κεντρικό, και τις ενημέρωσαν για το τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια.

Ο Τάσος Σοφρωνίου τους είπε πώς πριν από τη δοκιμασία, η κάθε μια από τις πέντε τους θα πάνε σε έναν ιδιαίτερο προορισμό που θα τον διαλέξουν μόνες τους σε ένα παιχνίδι με φακέλους. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η κάθε κοπέλα έπρεπε να επιλέξει έναν φάκελο, που μέσα του έκρυβε ένα μέρος έκπληξη, λέγοντας στα κορίτσια ότι κάπου εκεί θα τους περιμένει και ένα πρόσωπο έκπληξη αντίστοιχα.

Όλες τους αναρωτήθηκαν, μιας και δεν πήγε το μυαλό τους πουθενά για το τι μπορεί να ακολουθήσει στη συνέχεια...

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved