GNTM 5: Οι ξεχωριστές στιγμές του φετινού κύκλου! Τα δάκρυα της Καγιά, οι εντάσεις και οι ανατροπές
Media

GNTM 5: Οι ξεχωριστές στιγμές του φετινού κύκλου! Τα δάκρυα της Καγιά, οι εντάσεις και οι ανατροπές

GNTM 5: O φετινός κύκλος του ριάλιτι μοντέλων τα είχε όλα και μάλιστα σε... μπόλικες δόσεις. Και σήμερα στον μεγάλο τελικό, η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο! 

Εντάσεις, αγωνία, θυμός, νεύρα, αντιπαραθέσεις, αλλά και πολλή χάρη, ομορφιά και μοντέλα που είναι το next big thing των ελληνικών και των ξένων catwalk.

Από τις οντισιόν μέχρι και λίγο πριν τον τελικό, είδαμε πολλά. Όπως τη σούπερ γιαγιά, ετών 79 παρακαλώ, την κυρία Παναγιώτη Λάβδα να περνάει από οντισιόν και να αφήνει άφωνους τους κριτές. Δείτε την οντισιόν παρακάτω:

Μία άλλη οντισιόν που προσέλκυσε το ενδιαφέρον μας ήταν αυτή της Μαρί Ρόουζ η οποία έχασε 30 ολόκληρα κιλά προκειμένου να βρεθεί στο GNTM. Βέβαια η Μαρί Ρόουζ είχε και παλιότερα σχέση με τη δημοσιότητα αφού την είχαμε δει ξανά πριν από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα το 2017 στο Survivor, όχι όμως ως παίκτρια αλλά ως σύντροφο παίκτη σε έπαθλο επικοινωνίας. Συγκεκριμένα η Μαρί Ρόουζ ήταν η σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, πριν βέβαια εκείνος γίνει ζευγάρι με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα στο παιχνίδι. Δείτε την οντισιόν της:

Τα δάκρυα της Βίκυς

Η Βίκυ Καγιά προσέλκυσε πολλές φορές το ενδιαφέρον μας, κυρίως για τις έντονες αντιδράσεις της. Μία από αυτές παρακολουθήσαμε όταν μπροστά στην επιτροπή, εμφανίστηκε η Κάτια, μία πανέμορφη κοπέλα από την Ουκρανία η οποία αφού έκανε πασαρέλα και άρχισε να μιλάει για τον εαυτό της, αποκάλυψε ότι οι δικοί της πολεμούν στην Ουκρανία. Η Βίκυ Καγιά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας πως στο τέλος θα τα καταφέρει.

«Είναι ότι πιο συγκινητικό και σοβαρό έχει πει κανείς εδώ όλες τις ημέρες. Είσαι ψυχή, εισαι γενναιόδωρη, είσαι μοντελάρα. Εγώ πιστεύω θα τα καταφέρεις», είπε η Βίκυ Καγιά.

Ολόκληρο το GNTΜ σε ένα πλάνο και προβλήθηκε στην εκπομπή, Πρωινό μας!

Η αντίδραση της Σοφίας Χατζηπαντελή όταν την άγγιξε η Βίκυ Καγιά ήταν επική! Συγκεκριμένα ένα πλάνο διάρκειας 11 δευτερολέπτων ήταν αρκετό, όπως ανέφερε και ο δημοσιογράφος της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, για να καταλάβουμε τι ακριβώς νιώθει η Σοφία Χατζηπαντελή για τη Βίκυ Καγιά. Φυσικά το συγκεκριμένο πλάνο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το GNTM με τις περισσότερες οικειοθελείς αποχωρήσεις

Το φετινό GNTM σίγουρα θα περάσει στην... ιστορία ως εκείνο με τις περισσότερες οικειοθελείς αποχωρήσεις. Μάλιστα δύο αποχωρήσεις συνέβησαν στο ίδιο ακριβώς επεισόδιο. Τον δρόμο άνοιξε η Εβελίνα η οποία είπε πως αποχωρεί οικειοθελώς για λόγους υγείας, μιας και αντιμετωπίζει προβλήματα με τα γόνατά της και δεν μπορεί να αποδώσει σωστά στις δοκιμασίες.

Άλλη μία οικειοθελής αποχώρηση ήταν αυτή της Έφης η οποία λίγο πριν την τελική αποχώρηση όπως την είχαν αποφασίσει οι κριτές, αποφάσισε πρώτη ότι θα αποχωρούσε οικειοθελώς από το παιχνίδι, μιας και, όπως είπε, είχε προκύψει ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας που δεν μπορούσε να το μοιραστεί λεπτομερώς. Ευχαρίστησε όλους τους κριτές που της έδωσαν την ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι και να προχωρήσει μέχρι εκείνο το σημείο.

Άλλη μία αποχώρηση που προκάλεσε εντάσεις και αλλαγή στις ισορροπίες του GNTM ήταν αυτή της Αλεξίας Κούβελα, το ένα από δυο plus size μοντέλα που βρίσκονταν στο σπίτι του GNTM 5, η οποία ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή της με τις υπόλοιπες κοπέλες να την ακούν έκπληκτες. H παίκτρια είπε ότι το αποφάσισε κυρίως για επαγγελματικούς λόγους, μιας και έξω από το σπίτι είναι ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων.

Οικειοθελώς αποχώρησε και η Νικόλ Τσούλος η οποία λίγο πριν από την ανακοίνωση της καλύτερης φωτογραφίας μετά από δοκιμασία ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς παρ' όλο που η δική της φωτογραφία ήταν μία από τις δύο καλύτερες.

Και η Νικόλ επικαλέστηκε λόγους υγείας που την ανάγκαζαν να φύγει για Καναδά. Mετά από την αποχώρησή της, οι τρεις κριτές βγήκαν εκτός εαυτού, μιας και δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν ότι είχαν συμβεί τόσες οικειοθελείς αποχωρήσεις από το ριάλιτι μέσα σε μόλις λίγες μέρες. Μάλιστα, αποφάσισαν ότι όλοι οι κανόνες πλέον θα αλλάξουν και ότι θα μπουν στο παιχνίδι κορίτσια, που είχαν αποδείξει το πόσο πολύ το θέλουν και ίσως δεν τα είχαν καταφέρει στο bootcamp.

Επιστροφές... καταστροφές και make overs με κλάματα

Όπως συνηθίζεται σε κάθε κύκλο του GNTM επιστρέφουν κορίτσια στο σπίτι, μετά από αποχώρησή τους, ειδικά στο φετινό που όπως σας ενημερώσαμε παραπάνω, ήταν πολλές οι οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Επίσης, κάτι άλλο που συνηθίζεται στο ριάλιτι μοντέλων και αποτελεί και μέρος του διαγωνισμού είναι το Make over των επίδοξων Next Top Models κατά το οποίο βλέπουμε μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή τους. Και φέτος είδαμε extreme αλλαγές αλλά και πολλά... κλάματα.

Ο... Στάθης Ψάλτης με περούκα!

Μία ατάκα του Τάσου Σοφρωνίου στη Ζωή έκανε σε χρόνο dt τον γύρο του διαδικτύου και μάλιστα πολλοί κατηγόρησαν τον κριτή για... bullying. Η κατάληξη της συγκεκριμένης δοκιμασίας είχε δύο... θύματα, τη Ζωή η οποία έγινε δέκτης της παραπάνω κριτικής και τη Γιέβα η οποία τελικά αποχώρησε και μάλιστα έπαθε... κρίση πανικού.

Στο bottom two της συγκεκριμένης δοκιμασίας βρέθηκαν η Ζωή και η Γιέβα και η Βίκυ Καγιά τους μίλησε για το θέμα της αυτοπεποίθησης που ίσως αντιμετωπίζουν. Η Γιέβα ήταν εκείνη που τελικά αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό ενώ η Ζωή κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, διότι είχε από τους κριτές μια τελευταία ευκαιρία.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Γιέβα δεν άντεξε και έπαθε κρίση πανικού από την στενοχώρια της, μιας και δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι το ριάλιτι είχε τελειώσει για εκείνη. Η διασώστρια μαζί με την Βίκυ Καγιά έσπευσαν αμέσως για να τη βοηθήσουν, μέχρι που συνήλθε και είπε ότι φοβάται να γυρίσει στην πραγματικότητα στον έξω κόσμο.

Έντονες διαφωνίες

Οι κριτές δεν έδειχναν πάντα να έχουν σύμπνοια στις απόψεις τους για τις φωτογραφήσεις των κοριτσιών, και μάλιστα μία από τις έντονες διαφωνίες τους ήρθε με μία φωτογραφία της Coty η οποία σε μία δοκιμασία πόζαρε με τρόπο που αρχικά άρεσε στον Καράβα, όμως καθόλου στην Βίκυ Καγιά. Η άποψη του Καράβα βρήκε τη στήριξη από τον Σοφρωνίου, τα λεγόμενα του οποίου όμως εκνεύρισαν την Καγιά η οποία έλεγε και ξαναέλεγε ότι υπερβάλλει και ότι δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα λέει. Το αποτέλεσμα; Ένταση στο πλατό μεταξύ των κριτών που δεν είχαν κανένα κοινό σημείο στις απόψεις τους.

Στις έντονες διαφωνίες φυσικά θα πρέπει να προσθέσουμε και τις εντάσεις μεταξύ των κοριτσιών που διαγωνίζονταν. Γιατί ομορφιά και διαγωνισμός χωρίς ανταγωνισμό, ζήλεια και εκνευρισμό, δεν υπάρχουν!

Αξίζουν αναφοράς φυσικά η Mary Vitinaros και η Σοφία Χατζηπαντελή που με τις εμφανίσεις τους στο φετινό GNTM έδωσαν μία πιο glam νότα στον διαγωνισμό και φυσικά προκάλεσαν πολλά και ποικίλα σχόλια.

Mε αυτά και με αυτά φτάσαμε μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι στον αποψινό μεγάλο τελικό που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρων μιας και τρεις κοπέλες, ισάξιες, το ίδιο όμορφες και με πολλές φιλοδοξίες για το χώρο του μόντελινγκ, διεκδικούν την νίκη και το μεγάλο έπαθλο του φετινού διαγωνισμού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved