Κότυ Γουγούση: Αυτή είναι η κατάσταση του ποδιού της μετά από το ατύχημα στον τελικό του GNTM!
Media

Κότυ Γουγούση: Αυτή είναι η κατάσταση του ποδιού της μετά από το ατύχημα στον τελικό του GNTM!

Η Κότυ Γουγούση αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες, στο πρώτο μέρος του φετινού τελικού του GNTM, μιας και η ίδια είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο πόδι της, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας που είχε να φέρει σε πέρας μαζί με τις υπόλοιπες φιναλίστ. 

Η συγκεκριμένη κοπέλα θεωρούταν ένα από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού και όλοι έλεγαν πώς μπορεί εύκολα να κερδίσει τη νίκη, μιας και έχει πολλές δυνατότητες και άλλωστε το έχει αποδείξει.

Η Κότυ αποχώρησε δυστυχώς μια ανάσα μόλις πριν από τον μεγάλο τελικό του GNTM, με τις υπόλοιπες κοπέλες από τη μια να χαίρονται, μιας και αποχώρησε το μεγαλύτερο φαβορί για τον τελικό, αλλά και να στενοχωριούνται, για το πώς είναι η κατάσταση της υγείας της κοπέλες. Η πρώην παίκτρια του GNTM παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική στην εκπομπή του Star "Breakfast @Star" και μίλησε για το πώς είναι τώρα ενώ είπε πώς αν έμενε θα είχε κερδίσει εκείνη το παιχνίδι.

«Είναι όλα σούπερ, όλα εντάξει. Είμαι τυχερή γιατί δεν έγινε κάτι πολύ σοβαρό. Είχα πάθει και ένα διάστρεμμα μέσα στο παιχνίδι, οπότε ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν να μην πάθω μεγαλύτερη ζημιά. Που δεν έγινε, οπότε είμαι οκ σωματικά και mentally. Είμαι στο καλύτερο στάδιο»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν βγήκα πρώτη ή δεν πήγα στον τελικό. Εμένα δεν μου αρέσει η έκφραση “όλα γίνονται για κάποιον λόγο”. Πολλές φορές δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλεις. Είναι μια έντονη κάθαρση. Εννοείται ότι ξενέρωσα, αλλά ταυτόχρονα αποδέχομαι αυτό που έγινε. Έκανα χάρη στα κορίτσια που αποχώρησα»

Δείτε το βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved