Σασμός: Η Νεκταρία Γιαννουδάκη δίνει spoiler για τη σχέση Στέλλας - Φαρμάκη
Media

Σασμός: Η Νεκταρία Γιαννουδάκη δίνει spoiler για τη σχέση Στέλλας - Φαρμάκη

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η οποία υποδύεται τη Σοφία στη σειρά Σασμός.

Μεταξύ άλλων, μίλησε φυσικά και για την καθημερινή σειρά του Alpha.

  • Δεν φαίνεται να περνάει τόσο καλά η Σοφία πάντως είναι σε σύγχυση.

«Πώς να μην είναι σε σύγχυση αφού δεν τελειώνει το κεφάλαιο Αστέρης; Πέραν του ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέλει για την κόρη της, όλα αυτά τα μικροαστικά που έχουν οι άνθρωποι, το κυριότερο είναι πως ξέρει ότι κοντά του δεν θα ευτυχήσει».

  • Τον θέλει όμως! Είναι ερωτευμένη μαζί του. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν πρέπει ίσως οι γονείς να κάνουν λίγο πίσω;

«Να κάνουμε πίσω και μετά τι; Κάτι πρέπει να κάνουν οι σεναριογράφοι για την ευτυχία της Στέλλας μου...».

  • Ήδη βλέπουμε πως ο Ευθύμης Φαρμάκης έχει αρχίσει να την προσεγγίζει. Σε πρώτη φάση βλέπουμε ότι θα συνεργαστούν.

«Είναι και αυτή μια σκοτεινή περίπτωση ανθρώπου πάρα πολύ πληγωμένου, θα δείξει στην πορεία τι μέλλον μπορεί να έχουν αυτοί οι δύο. Αυτή όμως ήταν μια απάντηση της Νεκταρίας. Η Σοφία, αντίθετα, έχει ξετρελαθεί με αυτόν τον κύριο που δεν είναι αλουμινάς αλλά επιχειρηματίας και φαίνεται σοβαρός και καλοντυμένος. Όπως βλέπουμε η Σοφία, παρά τη μόρφωσή της, πέφτει σε κάποια κλισέ, κακά τα ψέματα».

  • Θα υπάρξει κάποιο ειδύλλιο με τον Ευθύμη;

«Με έναν τρόπο θα έρθουν κοντά. Της Στέλλας αυτή την περίοδο δεν της περνάει από το μυαλό, πιο πολύ περνάει από το μυαλό του Φαρμάκη. Θα τους ενώσουν και θα τους χωρίσουν πολλά γεγονότα. Το αν θα υπάρξουν αληθινά αισθήματα δεν είναι ξεκάθαρο. Όσο για τη Σοφία είναι σαφές ότι το χάνει παρόλη την εξυπνάδα της, από τη βιασύνη της και την αγωνία της να αποκαταστήσει το παιδί της».

  • Όμως και η Στέλλα είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου και δεν θα μπει στη διαδικασία σχέσης μαζί του αν δεν νιώσει σιγουριά και αγάπη.

«Ας το ελπίσουμε όλοι αυτό: Ούτε με τον Αστέρη, ούτε με τον Αγγελο, ούτε με τον Γεράσιμο κατάφερε να βρει την ευτυχία και την πληρότητα. Να δούμε τώρα τι θα γίνει».

  • Πάντως θα πρέπει να είστε περήφανοι γονείς αφού για πρώτη φορά είπε όχι στους Σταματάκηδες!

«Έβαλε φρένο στην Καλλιόπη. Δεν ήμουν λάθος λοιπόν που της έλεγα ότι είχε γίνει η προσωπική δικηγόρος των Σταματάκηδων. Έπρεπε να πει ένα όχι».

  • Την ίδια στιγμή όμως θα έρθει κοντά με την Αργυρώ αφού θα αναλάβει την υπόθεση με τον Σταύρο.

«Ως δικηγόρος, η Στέλλα είναι με το δίκιο και όχι με τον πελάτη. Υπάρχει στη μεταξύ τους σχέση ο ανταγωνισμός και η πίκρα, όμως πριν από όλα ξέρει να θαυμάζει τα μεγάλα μεγέθη.Έχει καταλάβει τη μοιραία αγάπη που τους συνδέει και είναι σε θέση να το δει και να το θαυμάσει. Οπότε, θέλει να σταθεί στην Αργυρώ αφού ξέρει πως διεκδικεί κάτι πολύ δίκαιο και αυτό είναι το παιδί της. Εάν είχε πάει ο Σταύρος και είχε ζητήσει τη βοήθεια τηε δεν θα τον αναλάμβανε», είπε η Νεκταρία Γιαννουδάκη στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved