Ο πρώην της Καινούργιου, Φίλιππος κέρδισε δώρο στο J2US - Έκπληκτος ο Κοκλώνης (video)
Media

Ο πρώην της Καινούργιου, Φίλιππος κέρδισε δώρο στο J2US - Έκπληκτος ο Κοκλώνης (video)

J2US: ''Παγωμάρα'' επικράτησε στο πλατό, όταν στην ανακοίνωση των δώρων που μοίραζε ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε το όνομα του Φίλιππου Τσαγκρίδη, πρώην την Κατερίνας Καινούργιου.

Το απόλυτο μουσικό σόου ήρθε (24/12) και μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά Παραμονής Χριστουγέννων με συναρπαστικές ερμηνείες που συγκίνησαν, ανατροπές πολλές, διασκέδαση στα ύψη και φυσικά ανεβασμένη διάθεση σε έναν μεγάλο ημιτελικό.

Ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε με την μικρή Μαρία στην αγκαλιά του, η οποία και είναι το γούρι του και από την πρώτη στιγμή που μας την σύστησε, είδαμε πώς έχει γίνει η "αγαπημένη" του και σε κάθε live show είναι στο πλατό του J2US.

Η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Καίτη Γαρμπή έβαλαν τα καλά τους και υποδέχτηκαν τόσο τα ζευγάρια, όσο και τους καλεσμένους έκπληξη!

Ωστόσο, λίγο πριν το τέλος του σόου περίμενε μια απρόσμενη έκπληξη τον Νίκο Κοκλώνη αλλά και τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, ήταν ένας από τους δέκα νικητές των δώρων που κλήρωσε ο παρουσιαστής στον ημιτελικό του J2US. Τα δώρα δόθηκαν μέσω Instagram και η επιλογή των νικητών έγινε μέσα από ειδική εφαρμογή, ζωντανά στον «αέρα» του σόου.

Μόλις εμφανίστηκε το όνομα του Φίλιππου στην οθόνη, ο Νίκος Κοκλώνης έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Ο Φίλιππος της Κατερίνας κέρδισε! Δεν υπάρχει καλέ! Φίλιππος Τσαγκρίδης. Μια ισιωτική για την KatKen!» αναφώνισε έκπληκτος ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved