Media

J2US: Όλα όσα συνέβησαν στο break- Η χριστουγεννιάτικη Σταυροπούλου και η εκθαμβωτική Βανδή!

Αποκλειστικό: J2US: Στο σημερινό live, που αποτέλεσε και τον μεγάλο ημιτελικό του σόου, ο Νίκος Κοκλώνης είχε ετοιμάσει πληθώρα εκπλήξεων, μιας και ήταν και παραμονή Χριστουγέννων. 

Από τα πρώτα λεπτά της ένραξης του J2US το βράδυ του Σαββάτου (24-12) είδαμε ότι η Χριστουγεννιάτικη διάθεση ήταν πρωταγωνιστική, μιας και όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι και ακόμα και τα outfits τους μαρτυρούσαν το γιορτινό mood.

Το gossip-tv βρέθηκε από πολύ νωρίς στο πλατό του J2US και απαθανάτισε τους παρευρισκόμενους, αλλά και τους κριτές να ετοιμάζονται για μια άκρως λαμπερή βραδιά, ενώ παράλληλα το διασκέδασαν και με το παραπάνω. Σε ένα από τα διαλείμματα μάλιστα, είδαμε την Βίκυ Σταυροπούλου και εν συνεχεία την Δέσποινα Βανδή να μιλούν με τον Λευτέρη και την Λόλα, που ήταν ένα απο τα ζευγάρια του ημιτελικού.

Οι δυο γυναίκες ήταν άκρως εκθαμβωτικές με τα outfit που είχαν επιλέξει να φορέσουν, μιας και οι δυο ήταν ντυμένες στα κόκκινα, εν όψει των Χριστουγέννων. Από την αρχή του live μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε το γεγονός ότι όλες οι γυναίκες είχαν επιλέξει το κόκκινο χρώμα στο ντύσιμό τους, λέγοντάς τους, πώς σε όλες τους ταιριάζει τέλεια!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved