Media

Αποκλειστικό: J2US: Οικογενειακή υπόθεση- Η Φωτεινή Δάρρα τραγούδησε με τον άντρα και την κόρη της!

J2US: Στο σημερινό live show, που αποτέλεσε και τον μεγάλο ημιτελικό του σόου, παρακολουθήσαμε την Φωτεινή Δάρρα να δίνει τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής, ενώ στο πιάνο την συνόδευσε ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαχριστούδης!

Η τραγουδίστρια καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους στο πλατό, αλλά και από τους τηλεθεατές, οι οποίοι και τόνισαν το πόσο όμορφη και γλυκιά φωνή έχει.

Το gossip-tv βρέθηκε το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 στον μεγάλο ημιτελικό του J2US, σε ένα live που είχε πραγματικά τα πάντα: Ένταση, μουσική, χορό, αλλά και πολλές εκπλήξεις για όλους τους τηλεθεατές, οι οποίοι ανυπομονούσαν ήδη από την έναρξη του σόου, λίγο μετά τις 8 το απόγευμα. Ο Νίκος Κοκλώνης, όπως και κάθε Σάββατο είχε οργανώσει ένα υπέροχο live show, που από την αρχή ήξερε πώς θα διασκεδάσει με μοναδικό τρόπο τους τηλεθεατές.

Σε κάποια στιγμή, εμφανίστηκε στη σκηνή η Φωτεινή Δάρρα, η οποία και συμμετέχει στο μουσικό σόου μαζί με τον Πάνο Τριανταφύλλου και η αλήθεια είναι πώς, μέχρι στιγμής, τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Η τραγουδίστρια μαζί με μια μεγάλη χορωδία, εμφανίστηκε και τραγούδησαν όλοι μαζί για τα Χριστούγεννα.

Όπως παρατηρήσαμε, στο πιάνο βρισκόταν ο σύζυγός της, πιανίστας Γιώργος Παπαχριστούδης, τον οποίο και σπάνια βλέπουμε, αφού το ζευγάρι προτιμά να διατηρεί τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά την λήξη της εμφάνισής της, η Φωτεινή Δάρρα είπε πώς μαζί της στη σκηνή βρισκόταν και η κόρη της, Ιωάννα Ρωξάνη, η οποία τραγουδούσε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της χορωδίας.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Δείτε στην παρακάτω gallery αποκλειστικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved