Αυτή η νύχτα μένει: Μάθετε πρώτοι όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς!
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Μάθετε πρώτοι όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς!

Τη Δευτέρα 16 Ιανουάριου επιστρέφει και πάλι στη μικρή οθόνη η σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» και είναι καιρός να μάθετε πρώτοι απ’ όλους όσα θα συμβούν στα νέα επεισόδια.

Φουντώνει ο έρωτας Χρήστου & Βάσως

Τα μέτωπα που έχουν ανοίξει ενάντια στον Χρηστό είναι πλέον πολλά. Ο Στρατής, ο Αλέξανδρος, οι κόρες του. ο Στέλιος, ο Γιώργης, αλλά και οι πολιτικοί του αντίπαλοι, όλοι έχουν έναν λόγο να είναι εναντίον του. Άλλωστε οι δικές του κινήσεις είναι εκείνες που οδήγησαν τους πάντες προς αυτή την κατεύθυνση. Ο μόvoς άνθρωπος που τον βλέπει διαφορετικά και που προσπαθεί να του ανοίξει την καρδιά είναι η Βάσω, με την οποία έχουν πολλά κοινά. Η ζεστασιά, το χαμόγελό και καλοσύνη της τον έχουν κερδίσει και τίποτα δεν φαίνεται να χαλάει αυτό που έχουν...

Ο Μίλτος βιάζει τη Μυρτώ

Ο Μίλτος βιάζει τη Μυρτώ Ο Μίλτος ξεφεύγει πια από κάθε έλεγχο και ο θυμός για την οικογένειά του και κυρίως για τον πατέρα του θα τον οδηγήσει σε ακόμα πιο σκοτεινά μονοπάτια. Κι αν νομίζατε πως ο ξυλοδαρμός ενάντια στην πόρνη, αλλά και η απειλή με όπλο στον πατέρα του ήταν από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές του, τότε αυτό που θα έρθει θα είναι ακόμα πιο συγκλονιστικό. Κι αυτό γιατί ο Μίλτος βάζει στο μάτι τη Μυρτώ και παρόλο που εκείνη τον απωθεί, εκείνος τη βιάζει και τη δέρνει αλύπητα!

Οι υποψίες του Στρατή

Όπως είδατε στα τελευταία επεισόδια του α' μισού της σεζόν, το γεγονός πως ο Χρήστος γνώριζε για την κρυφή σχέση Μαρίνας και Στρατή και πως τη μέρα που εκείνη θα εγκατέλειπε την οικογένειά της βρήκε τραγικό θάνατο, τον βάζει σε υποψίες για την εμπλοκή του Χρήστου στην υπόθεση. Παρόλο που η Διαμάντω του λέει πως παραλογίζεται, εκείνος είναι αποφασισμένος να ψάξει και να βρει την αλήθεια. Όχι μόνο για τη μνήμη της Μαρίνας, αλλά και για να σταματήσει ο πόλεμος που έχει ανοίξει εναντίον του ο δήμαρχος.

Ο πρώην άντρας της Διαμάντως επιστρέφει!

Ουκ ολίγες φορές η Διαμάντω έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει κανείς να τη ρωτάει για τον πατέρα του παιδιού της. Κάθε φορά που κάποιος κάνει το λάθος να τη ρωτήσει, εκείνη πάντα απαντάει πως η ίδια είναι μάνα και πατέρας. Και πράγματι έτσι είναι, καθώς ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της τους είχε εγκαταλείψει ξαφνικά ένα πρωί όταν ο μικρός, ύστερα από έναν σοβαρό τραυματισμό, απέκτησε το μόνιμο πρόβλημα υγείας που έχει (αν και οι περισσότεροι που βλέπουν τη σειρά θεωρούν πως το παιδί γεννήθηκε έτσι) στα άκρα του. Όμως, όπως ξαφνικά εξαφανίστηκε, έτσι ξαφνικά θα επιστρέφει και πάλι στις ζωές τους. Ο Μήτρος Διαγόρας (Γιώργος Αρμένης), παρά το εκπολιτισμένο παρουσιαστικό του κρύβει μια στεγνή και σκληρή καρδιά. Έρχεται στο «Όνειρο» και ως κρυφός συνεργάτης του Παπαδόπουλου φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή του Στρατή αλλά και της Διαμάντως, η οποία τον διώχνει και απαιτεί να μην πλησιάσει το παιδί της.

O Σταύρος φλερτάρει τη Ζέτα

Ο Στρατής «βάζει στον πάγο» τη Ζέτα, η οποία είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον έρωτά της για εκείνον να πάει στράφι, θέλει να παλέψει για να καταφέρουν στο τέλος να κερδίσουν! Η Νίτσα προσπαθεί να τη βοηθήσει, αλλά η επιμονή της Ζέτας έχει σαν αποτέλεσμα το ξέσπασμα του Στρατή εναντίον της. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος της εκφράζει το ενδιαφέρον του κι εκείνη δείχνει να ενδίδει στο φλερτ του, περισσότερο για να πληγώσει τον Στρατή. Έτσι αρχίζει να περνάει χρόνο με τον Σταύρο και να δέχεται τις προσκλήσεις του για βόλτα μέχρι που σε μια από αυτές εκείνος τη φιλάει. Το μυαλό της μπερδεύεται ακόμα περισσότερο όταν η Νίτσα της επισημαίνει το πόσο φυσιολογικό είναι αυτό που έχει με τον πιανίστα παρά με τον Στρατή. Και η αλήθεια είναι πως και κι εκείνη βλέπει διαφορές, αλλά το δίλημμα είναι μεγάλο. Να ζήσει τον έρωτα και όπου οδηγήσει με τον Στρατή ή να παρακούσει την καρδιά της για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον;

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved