Μαρίνα Ψάλτη: Βρίσκεται σε συζητήσεις για το «Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια»
Media

Μαρίνα Ψάλτη: Βρίσκεται σε συζητήσεις για το «Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «MYtv», ο Μανούσος Μανουσάκης κάνει στενή πολιορκία στη Μαρίνα Ψάλτη για να ενταχθεί στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς 

Η δραματική σειρά εποχής «Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια» επέστρεψε, φέτος, δυναμικά στη συχνότητα του OPEN. Η πλοκή διαδραματίζεται με φόντο τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν τον Ελληνισμό κατά το διάστημα 1919-1923, ενώ χωρίζεται σε τρεις θεματικούς κύκλους.

Ο πρώτος ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ενώ ο δεύτερος πρόκειται να βγει στον «αέρα» τον ερχόμενο Φεβρουάριο, με τους ίδιους πρωταγωνιστές - και όχι μόνο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «MYtv», ο Μανούσος Μανουσάκης κάνει στενή πολιορκία στη Μαρίνα Ψάλτη για να ενταχθεί στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς και να κρατήσει έναν ρόλο-έκπληξη, που θα καθηλώσει το κοινό.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον σκηνοθέτη και στην ηθοποιό βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και σύντομα αναμένεται να πορθούν οι οριστικές αποφάσεις, ώστε να ξεκινήσουν εκ νέου τα γυρίσματα. Να υπενθυμίσουμε ότι, τελευταία, η Μαρίνα Ψάλτη έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στη δραματική σειρά του ΑΝΤΙ «Ήλιος».

Πηγή: MYTV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved