Μαρίνα Ψάλτη: «Το θέατρο το τσάκισε η οικονομική κρίση και ήρθε ο κορονοϊός και το αποτελείωσε»
Showbiz

Μαρίνα Ψάλτη: «Το θέατρο το τσάκισε η οικονομική κρίση και ήρθε ο κορονοϊός και το αποτελείωσε»

Είναι από τις πιο ταλαντούχες και σημαντικές ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου. Πρόκειται για την Μαρίνα Ψάλτη.

Η ίδια μίλησε για την παράσταση «Οκτώ γυναίκες» που πρωταγωνιστεί και για το αν φοβάται που παίζει σε κλειστό χώρο εν καιρώ πανδημίας.

-«Οκτώ γυναίκες» σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, στο θέατρο Αλίκη, η παράσταση που πρωταγωνιστείτε. Πείτε μας λίγα λόγια για την πλοκή

Μέσα σε μια απομονωμένη βίλα, κάπου στην εξοχή, υπάρχουν επτά γυναίκες, όπου ανακαλύπτουν ότι ο άνδρας της παρέας έχει δολοφονηθεί. Εκεί αρχίζει μια τρομερή κωμικοτραγική ιστορία, όπου αυτές οι γυναίκες περνάνε από διάφορες φάσεις, με πρώτο το σοκ, στη συνέχεια τη συνειδητοποίηση και τέλος τον πανικό, αφού έχουν αποκλείσει το γεγονός να το έχει κάνει κάποιος από έξω, επομένως υποψιάζονται η μία την άλλη, τρώγοντας τις σάρκες τους και βγάζοντας πράγματα για τη ζωή τους, που ήταν καλά κρυμμένα.

-Ένα αξιόλογο cast, το οποίο απαρτίζεται από γυναίκες ηθοποιούς πρώτης γραμμής. Πώς είναι να συνεργάζονται τόσες γυναίκες μαζί;

Παρ’ όλα αυτά που λένε διάφοροι, πως όπου μαζεύονται πολλές γυναίκες, γίνεται χαμός, εγώ δεν το πιστεύω καθόλου. Οι σχέσεις μεταξύ μας είναι πάρα πολύ καλές, είναι όλες τους υπέροχες. Η συνεργασία είναι άψογη, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα.

-Έχετε κάποιο φόβο που θα παίξετε σε κλειστό χώρο εν καιρώ πανδημίας;

Έχω μεγάλο φόβο που θα παίξω σε κλειστό χώρο, γιατί εμείς πάνω στη σκηνή είμαστε χωρίς μάσκες, βεβαίως είμαστε όλες πλήρως εμβολιασμένες και κάνουμε και τα τεστ μας, αλλά όταν έχει πάρει τέτοια έκταση η πανδημία, δεν μπορείς να είσαι και πολύ σίγουρος για τίποτα. Αν αρρωστήσω εγώ ή κάποια άλλη, το θέατρο θα αναγκαστεί να κλείσει και αυτό με απασχολεί πολύ. Από τη άλλη, δεν έχουμε και τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι άλλο, παρά μόνο να προσέχουμε πάρα πολύ.

-Ο χώρος του θεάτρου επηρεάστηκε πολύ από τον κορονοϊό. Πολλοί ηθοποιοί βρέθηκαν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Εσείς πώς το βιώσατε όλο αυτό;

Ο πρώτος εγκλεισμός ήταν πάρα πολύ ευχάριστος, καθώς ήμασταν όλοι πάρα πολύ κουρασμένοι και ήταν πολύ ωραίο που μείναμε λίγο σπίτι. Στην δεύτερη καραντίνα, ομολογώ ότι αρχίσανε τα ζόρια. Εγώ ήδη έκανα πρόβες για μια παράσταση που ήταν έτοιμη να ανέβει και δεν έγινε ποτέ. Τόσος καιρός δουλειάς και πήγα σπίτι μου. Αυτό με ζόρισε. Ως προς το οικονομικό, μέχρι στιγμής μπορώ και τα καταφέρνω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σκέφτομαι συναδέλφους, τεχνικούς, οι οποίοι έχουν πολύ σοβαρό οικονομικό ζήτημα και με στενοχωρεί πάρα πολύ.

-Θεωρείτε πως μπορεί κάποιος ηθοποιός να ζήσει αποκλειστικά από το επάγγελμα;

Όχι, δεν μπορεί. Εγώ που είμαι αρκετά χρόνια στη δουλειά, μέχρι πριν την κρίση ζούσαμε αξιοπρεπώς, εννοώντας ότι είμασταν εντάξει στις υποχρεώσεις μας και μπορούσαμε και το βράδυ να βγούμε να φάμε σε ένα ταβερνάκι. Τώρα δεν υπάρχει αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που αναγκάζονται να κάνουν δύο και τρεις δουλειές για να τα βγάλουνε πέρα. Το θέατρο το τσάκισε η οικονομική κρίση και ήρθε ο κορονοϊός και το αποτελείωσε.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Άκρως αποκαλυπτική η Ψάλτη: Τον σύζυγό μου τον εξανάγκασα σε γάμο, δεν ήθελε παιδί, ήταν ο όρος του

Μαρίνα Ψάλτη: Όταν αποκαλύφθηκε η ιστορία του Δημήτρη Λιγνάδη ένιωσα άσχημα και αμήχανα (Video)

Μαρίνα Ψάλτη: «Καλά κάνουν οι ηθοποιοί και πάνε στα ριάλιτι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved