Media

Μαρίνα Ψάλτη: Όταν αποκαλύφθηκε η ιστορία του Δημήτρη Λιγνάδη ένιωσα άσχημα και αμήχανα (Video)

Gossip-tv Team

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για  τη σχέση της με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Μαρίνα Ψάλτη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «8 Γυναίκες» στο Θέατρο Αλίκη. Στο έργο υποδύεται την Αυγουστίνα, την οποία χαρακτηρίζει ως την πιο τρελή, με τρομερά συμπλέγματα και που ζητά απεγνωσμένα την προσοχή των άλλων.

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη δήλωσε πως έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Τον χαρακτήρισε ως εξαιρετικό συνάδελφο και ένα από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που συνάντησε.

«Ήξερα τις ερωτικές του προτιμήσεις και ο καθένας κάνει ότι θέλει στη ζωή του. Αλλά ως προς τα άλλα, τα πολύ σκοτεινά, θα αποφασίσει η δικαιοσύνη. Έχω κάνει παρέα με τον Δημήτρη Λιγνάδη ένα διάστημα, μετά δεν ταιριάζαμε και δεν κάναμε πλέον παρέα. Όταν ήρθε στο φως η ιστορία του ένιωσα άσχημα, αμήχανα. Μεγάλη στενοχώρια και οργή μέχρι που κάποια στιγμή είπα πως οι επιλογές μας μάς καθορίζουν», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Εάν αυτό που εγώ θεωρώ σωστό και καλό για τον εαυτό μου πληγώνει αφόρητα και αβάσταχτα κάποιον άλλον άνθρωπο, πρέπει να τιμωρηθώ. Οι πόρτες όλων μας είναι κλειστές. Μπαίνουμε στο σπίτι μας και κλείνουμε μία πόρτα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει…».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

«Χείμαρρος» ο Μπιμπίλας κατά του Λιγνάδη - «Κοιτάχτηκες καλά στον καθρέφτη πριν το πεις;»

Λύγισε η Μαρίνα Ψάλτη - Το βίντεο που τη συγκίνησε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved