Ο Παράδεισος των κυριών - Το σκοτεινό μυστικό αποκαλύπτεται: Η Αμαλία είναι κόρη της Μιράντας
Media

Ο Παράδεισος των κυριών - Το σκοτεινό μυστικό αποκαλύπτεται: Η Αμαλία είναι κόρη της Μιράντας

Ο Παράδεισος των κυριών: Οι εξελίξεις που έρχονται με τη νέα χρονιά είναι καταιγιστικές στον «Παράδεισο των Κυριών», καθώς αποκαλύπτεται ότι η Αμαλία είναι το παιδί που έφερε στον κόσμο η Μιράντα, μετά το βιασμό της από το διεφθαρμένο αστυνόμο Θανάση Χρηστίδη!

Ο Αποστολής έχει να διαχειριστεί την ανακάλυψη του ντετέκτιβ Ζήση Βαρδάκη, που έχει προσλάβει για να παρακολουθεί τον Χριστόφορο Μπουραντά και τον Ντίνο Παπακώστα. Η ανακάλυψή του, ότι ο δολοφονημένος γιος του Αριστείδης Γερακάς ήταν πολύ κοντά στην ανακάλυψη των βιολογικών γονιών του και ίσως αυτό οδήγησε στη δολοφονία του, δημιουργεί νέα δεδομένα στην έρευνά του, καθώς για την υιοθεσία του είχε μεσολαβήσει η Βικτώρια.

Ο Ντίνος προσπαθεί να ξεπεράσει τον έρωτά του για την Αμαλία στην αγκαλιά της ερωτευμένης Μιράντας. Η Μιράντα, η σοβαρή και άριστη μαθήτρια, στην εφηβεία βιάστηκε από τον απάνθρωπο αστυνόμο Θανάση Χρηστίδη, που ήταν γνωστός της οικογένειας. Έμεινε έγκυος, και επειδή έμεναν στην επαρχία την έβαλε στη φυλακή προκειμένου να γεννήσει και το παιδί να δοθεί για υιοθεσία. Καθώς ο Χρηστίδης είναι μπλεγμένος με το εμπόριο βρεφών και τις παράνομες υιοθεσίες, παρεάκι με τη Βικτώρια, το κοριτσάκι που φέρνει στον κόσμο η Μιράντα το υιοθετεί η αδελφή της και ο γαμπρός της, Χριστόφορος Μπουραντάς! Ο μίτος ξετυλίγεται. Η Αμαλία είναι παιδί βιασμού, της Μιράντας από τον Χρηστίδη, ενώ ο Πάρης γιος της Βικτώριας και του Μπουραντά από τον παράνομο δεσμό τους.

Σκληρός εκβιασμός

Ο Χρηστίδης, καθώς έχει αρχίσει να στριμώχνεται, βάζει στο χέρι τη Μιράντα, γνωρίζοντας ότι έχει πλαστή ταυτότητα και έχει αλλάξει το όνομά της. Έτσι, την πιέζει να πει ότι ο Ντίνος Παπακώστας δολοφόνησε το συνέταιρό του Αριστείδη Γερακά, για να τον ξεφορτωθεί από τον «Παράδεισο των Κυριών» και να ιδιοποιηθεί το ακίνητο που στεγάζει και την επιχείρηση. Σε αντίθετη περίπτωση, την περιμένει η φυλακή, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινδυνεύσει και η ίδια της η ζωή! Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να καταφέρει δύο πράγματα: το ένα είναι να πετάξει από πάνω του την ενοχή για το φόνο και ταυτόχρονα να κρατάει τη Μιράντα συνεχώς σε μια κατάσταση εκφοβισμού, για να διατηρήσει τη σιωπή της για το βιασμό πριν από χρόνια.

Αποστόλης-Ντέπυ: Κρυφό ραντεβού

Ο ντετέκτιβ Ζήσης Βαρδάκης, που προσέλαβε ο Αποστολής προκειμένου να παρακολουθεί τον Χριστόφορο Μπουραντά και τον Ντίνο Παπακώστα, φτάνει στην «αχίλλειο πτέρνα» του εντολέα του. Ο Αποστολής έχει αποκτήσει ένα γιο από άλλη γυναίκα, τον Αριστείδη Γερακά, που δολοφονήθηκε τη νύχτα των γενεθλίων της Αμαλίας Μπουραντά. Είναι ο αδικοχαμένος συνέταιρος του Ντίνου και αρραβωνιαστικός της Σταρ Ελλάς Ντέπυς Βλαστού, που είδε το δολοφόνο του αγαπημένου της, τον Θανάση Χρηστίδη. Η Ντέπυ, όμως, είχε παντρευτεί κρυφά με τον Αριστείδη και κληρονομεί το μερίδιό του στον «Παράδεισο» και το ακίνητο... Η συνάντησή της με τον Αποστόλη είναι καταλυτική και για τους δύο.

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved