Media

Γιάννης Πλούταρχος: «Έχει συμβεί μία μόνο φορά στο παρελθόν αλλά τι να τους πεις»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Πλούταρχος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό μας» και με αφορμή τις νυχτερινές του εμφανίσεις μαζί με την Πάολα.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την μακρόχρονη κοινή πορεία με την σύζυγο του, την επιτυχημένη καλλιτεχνική του διαδρομή ενώ αποκάλυψε και τη συνταγή για το «καλό παιδί».

«Εδώ και χρόνια είναι φύλακας άγγελος η σύζυγος μου. Αν δεν υπάρχει αλληλοκατανόηση και ο ένας να προσέχει τον άλλον, από την μία πλευρά ποτέ δεν γίνεται τίποτα. Τον σύντροφο θες να τον έχεις δίπλα σου, ούτε πιο μπροστά ούτε πιο πίσω. Δίπλα και να πορεύεσαι μαζί του», είπε αρχικά ο Γιάννης Πλούταρχος.

Και πρόσθεσε:«Η συνταγή για το «καλό παιδί» είναι να υπάρχει σεβασμός για τους ανθρώπους όπως και η αξιοπρέπεια, νομίζω, είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Μου έχει συμβεί να θέλει φωτογράφος στο δρόμο να θέλει να βγάλει το μεροκάματο του αλλά ποτέ δεν το στήνω και με ρωτάνε πάντα τα παιδιά. Έχει συμβεί μία μόνο φορά στο παρελθόν (σ.σ. να μην με ρωτήσουν) αλλά τι να τους πεις τώρα; Μην τραβήξεις; Τράβηξε και συ και τελείωνε».

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε:«Όλα αυτά τα χρόνια θεωρώ πως ο κόσμος μού έδωσε πάρα πολλά πράγματα που ούτε τα είχα ζητήσει από την ζωή ούτε και τα περίμενα για να πω την αλήθεια. Άρα, λοιπόν, είμαι βαθιά ευγνώμων».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved