Αποκλειστικό: Survivor all star: Καρέ καρέ η αναχώρηση των παικτών για τον Άγιο Δομίνικο
Media

Αποκλειστικό: Survivor all star: Καρέ καρέ η αναχώρηση των παικτών για τον Άγιο Δομίνικο

Survivor all star: Σήμερα, 3 Γενάρη, οι παίκτες αναχωρούν για τον Άγιο Δομίνικο και το… ριάλιτι επιβίωσης!

Γύρω στις έξι το πρωί, όλοι οι παίκτες έφθασαν με τέσσερα διαφορετικά βαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Ντυμένοι casual και άκρως ευδιάθετοι… είναι έτοιμοι να ζήσουν για δεύτερη φορά αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Οι διαγωνιζόμενοι αναχωρούν από τον Ελευθέριο Βενιζέλο γύρω στις οκτώ το πρωί και επειδή δεν υπάρχει απευθείας πτήση, ταξιδεύουν με πτήση ανταπόκρισης μέσω Φρανκφούρτης.

Οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, αφού χθες έκαναν τις τελευταίες τους αναρτήσεις στα social media, σήμερα νωρίς το πρωί κατέφθασαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να επιστρέψουν στην αρένα, όπου εκεί άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο.

Οι Survivors χαμογελούσαν στους δημοσιογράφους, ενώ οι υπεύθυνοι της παραγωγής ήταν μαζί τους και δεν τους επέτρεπαν να μιλήσουν.

Μάλιστα, η Εμινέ, το δεξί χέρι του Ατζούν ήταν μαζί τους όλη την ώρα και... τους έλεγε να βιαστούν προκειμένου οι δημοσιογράφοι να μην έχουν καμία δήλωσή τους!

Τα παράξενα που είδαμε; Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εκτός από την αποσκευή της, είχε μαζί της και το μαξιλαράκι της, προκειμένου να κοιμηθεί καλά πριν ξεκινήσει η... επιβίωση! Ο δε Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν ο μόνος που είχε μία χειραποσκευή.

Οι Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα,Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Σπύρος Μαρτίκας, Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, , Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αφροδίτη Σκαφιδά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου, Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι παίκτες του survivor all star!

Τους γνωρίσαμε και τους θαυμάσαμε στους αγωνιστικούς στίβους μάχης του Αγίου Δομινίκου. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν θα βρεθούν ξανά μαζί σε μία ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία χαρακτήρων και αγωνισμάτων και αναμένουμε να τους δούμε στο νέο κύκλο του Survivor!

To ριάλιτι κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21:00

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved