Κάνε ότι κοιμάσαι: Νέα άφιξη-έκπληξη στο καστ – Εμφανίζεται ο άνθρωπος με τα πιο επικίνδυνα μυστικά
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Νέα άφιξη-έκπληξη στο καστ – Εμφανίζεται ο άνθρωπος με τα πιο επικίνδυνα μυστικά

Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι εξελίξεις στην αστυνομική δραματική σειρά της ΕΡΤ1 είναι καταιγιστικές και καθώς ανοίγουν όλο και περισσότερες ιστορίες, μπαίνουν ακόμη περισσότερα νέα πρόσωπα στο καστ.

Ο πολύ αγαπημένος ηθοποιός Αλέξανδρος Καλπακίδης αποτελεί τη νέα άφιξη, σύμφωνα με το TV 24 στις αρχές Φεβρουάριου, σε έναν ρόλο πραγματική έκπληξη καθώς θα υποδυθεί τον Λημνιό, τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Πληροφοριών και ορκισμένο εχθρό της Άννας, από την εποχή που δούλευαν μαζί. Ο Λημνιός εκμεταλλεύεται την καταγγελία εναντίον της στο Εσωτερικών Υποθέσεων και πετυχαίνει να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Είναι ο άνθρωπος με τα πιο επικίνδυνα μυστικά.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς

Στο τελευταίο επεισόδιο, της 18ης Δεκεμβρίου, είδαμε την ανακρίτρια να πιέζει τον Μιχάλη, ο οποίος κατηγορούσε τον Μηνά ως εγκέφαλο της συμμορίας.

Προσπάθησε να βρει έναν τρόπο για να μην αντιμετωπιστεί ο Μηνάς ως ψυχικά άρρωστος. Η Βικτώρια εξήγησε το παρελθόν της στον Νικόλα. Του μίλησε για τη συμμαχία της με τον Παύλο, τους λόγους και τον στόχο τους να εκδικηθούν. Ο Νικόλας συνέχισε να την αντιμετωπίζει με δυσπιστία, αλλά δεν την κατέδωσε στην Αστυνομία.

Η Βικτώρια του μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στο ορφανοτροφείο και τη σχέση με την ετεροθαλή αδελφή της. Η Ζωή παράλληλα αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό στη Νάσια για την εγκυμοσύνη της και παραδέχτηκε ότι ο πατέρας του παιδιού είναι ο Στράτος. Βικτώρια. Στα νέα επεισόδια βλέπουμε μια ιδιαίτερη σχέση να αναπτύσσεται ανάμεσα στον Νικόλα και τη Βικτώρια, η οποία προσπαθεί να εξιλεωθεί και να ξεχάσει τη συμ[1]μετοχή της στη συμμορία.

Ο Ίσσαρης αφήνει την Άννα να τον βοηθήσει και εμπιστεύεται τα αισθήματά του για εκείνη. Η Μπετίνα συγκρούεται με τον άντρα της για το πώς πρέπει να χειριστούν την εγκυμοσύνη της κόρης τους. Η Αστυνομία πλησιάζει τη Βικτώρια όλο και περισσότερο. Η Νάσια και ο Στάθης αρχίζουν να ερωτεύονται. Ποιο πρόσωπο από το παρελθόν θα πλησιάσει τον γιο του Βανδώρου; Παράλληλα, ο Νικόλας προσπαθεί να βοηθήσει τον μαθητή του με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κηδεμόνας του.

Ο Στάθης αρχίζει να ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν και τις συνθήκες θανάτου της μητέρας του. Η Βικτώρια γίνεται απρόσεκτη στο υπόγειο του Νικόλα και δημιουργεί υποψίες σε ανθρώπους που προσέχουν ότι κάποιος ζει εκεί. Ο Βανδώρος χάνει σταδιακά τον έλεγχο από την απόρριψη της Σοφίας και βυθίζεται ξανά στην κατάθλιψη και το αλκοόλ. Η δικηγόρος του Μάνου μετανιώνει που τον ανέλαβε, αλλά την πιέζουν να συνεχίσει την υπεράσπιση. Ποιο μυστικό του Στάθη θα διώξει τη Νάσιρ μακριά του;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved