Μιμή Ντενίση: Η Σμύρνη μου αγαπημένη και το ενδεχόμενο να μπει στο Netflix
Media

Μιμή Ντενίση: Η Σμύρνη μου αγαπημένη και το ενδεχόμενο να μπει στο Netflix

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στο κέντρο» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» που καθήλωσε το κοινό.

Η ταινία, η οποία προβλήθηκε σε 700 αίθουσες στις ΗΠΑ, με τη Μιμή Ντενίση να δηλώνει:«Ξεκίνησε από το Μετ, το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, το οποίο δεν προβάλλει ταινίες και για μένα ήταν φοβερά τιμητικό. Το ότι δέχτηκε να παρουσιάσει την ταινία, ήταν μετά από πρόταση του ΟΗΕ».

Στη συνέχεια, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε την συγκινητική ιστορία πίσω από τη σκηνή με το νυφικό και τον αποχαιρετισμό του ερωτευμένου ζευγαριού:«Είναι αυτό το νυφικό που είχα ετοιμάσει για τον γάμο μου με τον Αντώνη Τρίτση που έφυγε από τη ζωή και δεν μπόρεσα να το φορέσω ποτέ και έμεινε στην ντουλάπα. Και όταν έγραφα τον αποχαιρετισμό του ερωτευμένου ζευγαριού, σκέφτηκα ότι αυτό το κορίτσι ξέρει ότι δεν θα δει τον αγαπημένο της, ας φορέσει κάτι που δεν έκανα εγώ».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να προβληθεί η ταινία στο Netflix:«Υπάρχει πιθανότητα να το δούμε στο Netflix. Πρέπει να παιχτεί σε πολλές χώρες ακόμη και όταν τελειώσει η προβολή από εκεί, να πάει σε μία πλατφόρμα. Συζητάμε με πλατφόρμες και με ανθρώπους στο Χόλιγουντ που την είδαν και τους άρεσε πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved