Media

Γιάννης Σπαλιάρας: Αυτός είναι ο λόγος που αρνήθηκε να πάει στο Survivor All Star!

Gossip-tv Team

O Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το Survivor All Star και την απόφασή του να μην συμμετέχει στο ριάλιτι. 

Τον ίδιο τον έχουμε γνωρίσει και μέσα από τηλεοπτικές του επιτυχίες, μιας και συμμετείχε σε πολλά αγαπημένα σίριαλ, ενώ με την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, απέκτησε φανατικό κοινό.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την συμμετοχή του στο Survivor All Star, αλλά και στο πώς οδηγήθηκε στην απόφαση να αρνηθεί την πρόταση που του έκαναν για το ριάλιτι. Ο ίδιος είπε πώς ότι ήταν να δώσει το έδωσε και πώς δεν είχε κάποιο κίνητρο στο να πάει και πάλι στον Άγιο Δομίνικο και να μπει σε αυτήν την διαδικασία.

«Ήταν ένα πρόγραμμα που έκανε 80%, πολύς κόσμος με γνώρισε και με αγάπησε μέσα απ’ αυτό. Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα στο Survivor... Ο λόγος που αρνήθηκα δεν ήταν οικονομικός, δεν είχα κίνητρο πέρα από τα χρήματα, γι’ αυτό και δεν “παζάρεψα”»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved