Η casual Βίκυ Καγιά, η πάντα κομψή Αντριάνα Παρασκευοπούλου και η βιαστική Ναταλία Δραγούμη
Exodos

Η casual Βίκυ Καγιά, η πάντα κομψή Αντριάνα Παρασκευοπούλου και η βιαστική Ναταλία Δραγούμη

Μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα και οι celebrities ξεχύθηκαν στους δρόμους για τα τελευταία ψώνια ή και για μια βόλτα στην Αθήνα που έχει βάλει τα γιορτινά της.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε αυτές τις μέρες στην καρδιά της πόλης- και όχι μόνο- και έπεσε επάνω σε πολλούς επώνυμους. Άλλοι χαμογελαστοί, άλλοι αφηρημένοι και άλλοι βιαστικοί.

Η Βίκυ Καγιά φορτωμένη με τσάντες πήρε χαμπάρι το φωτογράφο μας και δεν σταμάτησε να χαμογελάει. Ο Τραϊανός Δέλλας, μόνος στο κέντρο της Αθήνας, όπως και η Ναταλία Δραγούμη, που μίλαγε στο κινητό της και περπάταγε βιαστικά. Σε γνωστό εμπορικό κέντρο πετύχαμε και την Αθηναϊδα Νέγκα, την Έλενα Παπαβασιλείου αλλά και την πάντα κομψή Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Εκτός από ψώνια οι επώνυμοι έκαναν και μια νυχτερινή βόλτα στην Φλυφάδα και απόλαυσαν την Ιαπωνική κουζίνα. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Βασίλης Σίμος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αλλά και ο Παναγιώτης Τριβυζάς, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την είδηση του χωρισμού του από την Σταυρούλα Χρυσαειδή, έγιναν μια παρέα και φυσικά έστησαν πηγαδάκι και για το Survivor All Star

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη έξοδό τους:

Κάποιοι επώνυμοι επέλεξαν να παραβρεθούν σε εγκαίνια και άλλοι σε φιλανθρωπικό event. Christmas - Charity Bazaar είδαμε την Τζόϋς Ευείδη και την Ελένη Τσολάκη, ενώ η Νίνα Λοτσάρη και η Βίκυ Χατζηβασιλείου επέλεξαν να παραβρεθούν στο anniversary party γνωστού κομμωτηρίου.

Δείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved