Τάσος Ιορδανίδης: Η ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Θάλεια Ματίκα: «Η σχέση μας έχει γερό πυρήνα»
Media

Τάσος Ιορδανίδης: Η ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Θάλεια Ματίκα: «Η σχέση μας έχει γερό πυρήνα»

Ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την οικογένειά του, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, ενώ από την περσινή σεζόν τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την πολύ επιτυχημένη σειρά του MEGA "Η γη της Ελιάς".

Ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Μαμά-δες" και μίλησε για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός περιέγραψε στο πώς κατέληξαν με την σύζυγό του να κάνουν παιδί, ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε πώς η σχέση τους έχει πολύ γερά θεμέλια και πώς μέσα από τις δυσκολίες έχουν πλέον καταλάβει πώς δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Ο Τάσος Ιορδανίδης εξ αρχής τόνισε πώς το να κάνουν ένα παιδί ήταν δική του απόφαση, ως επί το πλείστον, μιας και η σύζυγός του δεν ήταν έτοιμη στην αρχή για κάτι τέτοιο και δίσταζε να το αποφασίσει.

«Η Θάλεια Ματίκα σε όλες τις προκλήσεις με έσπρωξε για να πάρω φόρα, με έχει συγκρατήσει, έχει χαλινάρι, έχει γκρινιάξει, έχουμε διαφωνήσει και άλλες φορές έχω κάνει του κεφαλιού μου και βγήκε σε καλό και άλλες φορές δεν βγήκε σε καθόλου καλό».

«Βρέθηκα στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και μου κρατούσε το χέρι, εκεί ήταν ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σχέσης και φάνηκε ότι αυτή η σχέση έχει γερό πυρήνα».

«Ήμασταν σε πρόβες για μία παράσταση και άνοιξα την πόρτα και γονάτισα με όλους εσάς εκεί... Μία φορά λύγισαν τα πόδια μου στη ζωή μου, όταν ήμουν μπροστά στην πρώτη γέννα». Επίσης, είπε πώς στα παιδιά του δεν αρέσει καθόλου το θέατρο...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved