Survivor all star: Η Κατερίνα Δαλάκα φορά το κόσμημα του… Δημήτρη Φιντιρίκου - Ιδού και η απόδειξη
Media

Survivor all star: Η Κατερίνα Δαλάκα φορά το κόσμημα του… Δημήτρη Φιντιρίκου - Ιδού και η απόδειξη

Survivor all star: Η Κατερίνα Δαλάκα μπήκε στο νέο κύκλο του ριάλιτι και φορά ένα κόσμημα που της έδωσε ο Δημήτρης Φιντρίκος.

Το κόσμημα που φορά το παρατήρησε τηλεθεάτρια και το έστειλε στο Πρωινό και στη Φαίη Σκορδά σε μήνυμα στο Instagram!

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έδειξε τη φωτογραφία και είπε: «Ο Δημήτρης Φινιρίκο είχε ανεβάσει αυτή τη φωτογραφία καλοκαίρι με μαγιό στην Αίγινα και φορά το συγκεκριμένο κόσμημα και το συγκεκριμένο φορά η Δαλάκα στο survivor..»!

Και πρόσθεσε ότι είναι μία υπέροχη κίνηση αγάπης!

Η Κατερίνα Δαλάκα τo 2018 συμμετείχε για πρώτη φορά στο Survivor αλλά βγήκε δεύτερη μετά τον Ηλία Γκότση. Ένα χρόνο μετά ξανά πήρε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης και μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ενώ αποτελεί προς το παρόν την πρώτη γυναίκα που νίκησε το Survivor του ΣΚΑΙ.

Η γνωστή αθλήτρια σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει για το Survivor:«Το μοναδικό πράγμα που ζηλεύω είναι τα αγωνίσματα. Μου άρεσαν πάρα πολύ. Και τις δύο φορές που συμμετείχα στο παιχνίδι ανυπομονούσα να έρθει η ώρα να αγωνιστώ. Όταν είδα τους νέους παίκτες να ταλαιπωρούνται από τη βροχή, καταλάβαινα πώς ένιωθαν. Ξέρω πόσο δύσκολα είναι γιατί το 2018 που έλαβα για πρώτη φορά μέρος στο Survivor είχαμε για δύο μήνες συνεχώς βροχές. Ξέρω λοιπόν πολύ καλά πώς είναι να κοιμάσαι σε μια βρεγμένη καλύβα για εξήντα μέρες, οπότε εκεί είπα ”καλύτερα που είμαι σπίτι μου” […] Ήταν ένα στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου. Ήθελα να είμαι η νικήτρια του Survivor. Αλλά ήταν και οικονομικοί οι λόγοι. Μου έγινε μια τόσο καλή πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Μας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved