Survivor all star: Αντρική υπόθεση η πρώτη αποχώρηση - Στον τάκο παίκτης που ουδείς το περίμενε
Media

Survivor all star: Αντρική υπόθεση η πρώτη αποχώρηση - Στον τάκο παίκτης που ουδείς το περίμενε

Survivor all star: Τέσσερις άντρες στον τάκο, ένας όμως θα αποχωρήσει σύμφωνα με το spoiler!

Μέχρι στιγμής στον τάκο έχουν βγει ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Κώστας Παπαδόπουλος και αναμένεται να δούμε ακόμα δύο άντρες να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Μας, τέσσερις παίκτες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και έναν δεν τον περιμένουμε να είναι με τίποτα και θα εκπλαγούμε όλοι!

Σήμερα, 10 Ιανουαρίου θα δούμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, Δια΄σημους και Μαχητές να αγωνίζονται για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και θα είναι ένας αγώνας μέχρι τελικής πτώσεως.

Στη συνέχεια οι παίκτες θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού και εκεί ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση του Survivor All Star και οι παίκτες μένουν άφωνοι!

«Αν θεωρείς ότι το κορμί σου ή η ψυχική σου κατάσταση δεν σου επιτρέπει να φτάσεις σε αυτά τα όρια, αν θέλεις να αποχωρήσεις τώρα» λέει ο παρουσιαστής στο trailer.

Η εκπομπή, Πρωινό μας έχει αναφέρει ότι θα υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση και… σήμερα θα βγουν στον τάκο ακόμα δύο παίκτες. Η αποχώρηση θα είναι αντρική υπόθεση.

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό Μας που έδωσε δυνατό spoiler για το survivor all star!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved