Media

Survivor All Star: Το... χώσιμο του Περικλή Κονδυλάτου και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν μάσησε τα λόγια του και τα έχωσε στην αντίπαλη ομάδα.

Το Survivor All Star έκανε πρεμιέρα και από το πρώτο λεπτό καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Οι αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης και το πρώτο αγώνισμα επάθλου και ασυλίας άφησαν άναυδους τόσο τους παίκτες, όσο και τους τηλεθεατές και φάνηκε ότι το φετινό Survivor θα είναι ανατρεπτικό.

Όπως είδαμε, οι παίκτες αφού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, ρίχτηκαν στη μάχη για να κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα, ώστε να εξασφαλίσουν το φαγητό και την φωτιά τους. Οι πρώτες εντάσεις δεν έλειψαν ανάμεσα στους παίκτες και αφορμή στάθηκε το στήσιμο της καλύβας.

Πρωταγωνιστές των πρώτων μικρών τσακωμών ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Τάκης Καραγκούνιας αλλά και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Την διαφωνία τους την έλυσαν γρήγορα, καθώς κανείς δεν ήθελα να συνεχιστεί η ένταση ειδικά πριν το Συμβούλιο.

Η ώρα του Συμβουλίου έφτασε και η ψηφοφορία ανέδειξε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ωστόσο, κατά την διάρκεια της συζήτησης ο Περικλής Κονδυλάτος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του στην αντίπαλη ομάδα για τον τρόπο που επέλεξαν τον ίδιο να αγωνιστεί με έναν δυνατότερο παίκτη.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Λιανός έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η ψηφοφορία και έτσι ο πρώτος υποψήφιος για το φετινό Survivor ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Περικλής.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved