Βαγγέλης Κακουριώτης: Η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου και ο ρόλος του Κίμωνα στη Γη της Ελιάς
Media

Βαγγέλης Κακουριώτης: Η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου και ο ρόλος του Κίμωνα στη Γη της Ελιάς

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε για την στροφή στην ηθοποιία που αποφάσισε να κάνει και την συνεργασία που έχει με τον Ανδρέα Γεωργίου αλλά και τον ρόλο του στη Γη της Ελιάς

Αρχικά ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε για την υποκριτική και την συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτό το όραμα του Αντρέα Γεωργίου. Χαίρομαι που γίνεται μαζί του η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός. Είναι πολύ σημαντικό η αρχή να είναι καλή γιατί πέρα από το υποκριτικό κομμάτι που με αφορά είναι και η σκηνοθετική ματιά του Αντρέα. Θέλαμε να συνεργαστούμε με τον Αντρέα Γεωργίου. Έγινε πραγματικότητα».

Ενώ σχολίασε για τον χαρακτήρα που υποδύεται στη Γη της Ελιάς: «Έχω κοινά στοιχεία με τον Κίμωνα. Είναι ένα ευγενικό παιδί. Δεν δυσκολεύομαι στην ταύτιση. Δεν με φοβίζει ο ρόλος, όλα κυλούν όπως πρέπει. Μ’ άρεσε πάντα ο κινηματογράφος, ήθελα πάντα να παίξω σε μια ταινία».

«Σαν άνθρωπος δεν μπορώ να μένω στάσιμος, θέλω να εξελίσσομαι να έχω και άλλα ”χαρτιά” στα χεριά μου», ανέφερε για τον εαυτό του.

«Έχω δεχθεί πολύ αγάπη. Μεγάλωσα με τον κόσμο που με στηρίζει σ’ αυτό που κάνω και θέλω να στείλω πίσω την αγάπη μου. Η ιστορία με τον Κίμωνα θα εξελιχθεί απίστευτα», αποκάλυψε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved