Χανταμπάκης: Εσύ θυμάσαι την άγρια κόντρα του με Ντάνο και Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Survivor;
Media

Χανταμπάκης: Εσύ θυμάσαι την άγρια κόντρα του με Ντάνο και Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Survivor;

Το Survivor All Star είναι πλέον γεγονός και ήδη από τα πρώτα επεισόδια το κοινό έχει καθηλωθεί στις οθόνες για να παρακολουθήσουν για ακόμη μια φορά την εμπειρία της επιβίωσης των παικτών στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

Μια διαφορετική έναρξη, ισάξια των καλύτερων παικτών του ελληνικού Survivor με στιγμές και απολαύσεις που θα τους λείψουν κατά την παραμονή τους στο νησί έκανε πιο «γλυκό» το landing στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιανός με κουστούμι και παπιγιόν καλωσόρισε τους τηλεθεατές και δήλωσε:«Εδώ στη Δομινικανή Δημοκρατία, το Survivor All Star ξεκινάει και θα είναι ακόμα πιο απαιτητικό, ακόμα πιο δύσκολο και αυτό γιατί οι παίκτες το έχουν ήδη ξανακάνει. Κάποιοι το έχουν κερδίσει, κάποιοι έφτασαν μέχρι την πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι διψάνε για τη νίκη. Όλοι οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους και κάποιες συμμαχίες έχουν ξεκινήσει ήδη από την Ελλάδα».

Λίγη ώρα αργότερα οι γνωστοί πλέον για άλλους survivors έκαναν την εμφάνισή τους και ρίχτηκαν στην μάχη για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους. Οι εντάσεις και οι πρώτες μικρές αλληλοκατηγορίες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ξεκίνησαν και μας γύρισαν την μνήμη στις παλαιότερες σεζόν, όπου οι ίντριγκες και οι καυγάδες ήταν καθημερινές και σε πρώτο πλάνο.

Ωστόσο, δύο καυγάδες έχουν μείνει στην ιστορία του Survivor και δεν είναι άλλες με πρωταγωνιστή στον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίο είχε τσακωθεί άσχημα τόσο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όσο και με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Θα αρχίσουμε με τον έντονο καυγά του Στέλιου με τον Ντάνο, ο οποίος ξεκίνησε από τα αποθέματα φαγητού και την ψηφοφορία που έγινε για το αν θα έτρωγαν ή όχι πριν το αγώνισμα για την ασυλία.

Κάποιοι ήθελαν να φάνε και κάποιοι άλλοι όχι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε από τον Στέλιο Χανταμπάκη να μην μιλήσουν την ώρα του φαγητού και να λύσουν το όποιο πρόβλημα έχουν μετά το φαγητό. Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν σταμάτησε να μιλάει με αποτέλεσμα ο Γιώργος Αγγελόπουλος να φύγει επειδή ένιωσε ότι τον ειρωνεύεται για την προσευχή και επειδή είπε ότι το φαγητό είναι ιερό για εκείνον.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε να λύσει την παρεξήγηση, χωρίς αποτέλεσμα όμως αφού η συζήτηση φούντωσε για τα καλά με αποτέλεσμα ο Στέλιος Χανταμπάκης να τα πάρει.

Ο Λάμπρος Χούτος έκανε τον πυροσβέστη ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας πήρε το μέρος του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο, ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε έρθει σε ''διαμάχη'' και με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια σε ένα από τα Συμβούλια του νησιού δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τα πράγματα που την ενόχλησαν σε εκείνον και έκανε λόγο για την εμπιστοσύνη που χάθηκε στην πορεία, κατηγορώντας τον ανοιχτά ότι μοιράστηκε πράγματα που του εκμυστηρεύτηκε με τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας.

«Θέλω να ξαναζητήσω συγγνώμη γιατί η αντίδραση μου ήταν έντονη και υπερβολική, αλλά ξαφνιάζομαι με αυτά που ακούω τώρα από τον Στέλιο και όσο ερχόμασταν μέχρι το Συμβούλιο είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου και τελικά πάλι βλέπω να μην είμαστε ειλικρινείς γιατί ο Στέλιος είναι ένας άνθρωπος που εμπιστευόμουν από την αρχή και στην πορεία έχασα την εμπιστοσύνη μου. Γνωρίζει ο ίδιος. Γιατί ό,τι λέμε, εγώ τουλάχιστον είμαι άνθρωπος φερέγγυος, δεν θέλω να το μεταφέρω στον διπλανό μου ή στον παραδιπλανό μου για να πάρω συμμάχους. Καλώς που μιλάμε και εδώ για να αντιλαμβάνομαι περισσότερα πράγματα κι εγώ και για να καταλαβαίνω περισσότερα» είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Θα ήθελα να αναφερθούν τα επιχειρήματα, το γιατί έχασε την εμπιστοσύνη της. Αν είναι ένα ή δύο ή δέκα. Θα ήθελα να το ακούσουμε όλοι» ζήτησε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Έπειτα και από τις ερωτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη, η τραγουδίστρια μίλησε για σπόντες που δέχτηκε από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Σου είχα εμπιστοσύνη και μοιραζόμουν οτιδήποτε μπορεί να ήθελα να μοιραστώ με κάποιο φίλο και τελικά αποδείχθηκε ότι δεν μπορώ να σε εμπιστευτώ. Σίγουρα το είπε στα κορίτσια. Στην Ευρυδίκη, στην Λάουρα και στην Σόφη. Και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να μοιράστηκε και με ποιους άλλους συμπαίκτες. Όταν ήμουν στα ζόρια μου και σου έλεγα ότι μπορεί να λυγίσω ψυχολογικά, το μοιράστηκες! Γιατί άκουγα πολλές σπόντες από την Ευρυδίκη ότι «όποιος δεν αντέχει και έχει τα ψυχολογικά του να σηκωθεί και να φύγει». Άκουγα πολλές σπόντες που ήταν για εμένα και καταλάβαινα ότι υπάρχει κάποια διαρροή και δεν πρέπει να εμπιστεύομαι συγκεκριμένους ανθρώπους. Μπορεί να είμαι αφελής και χαζούλα να το πεις, αλλά αργά ή γρήγορα «μου κόβει». Τουλάχιστον από την Ευρυδίκη που είναι και γυναίκα περίμενα μεγαλύτερη κατανόηση γιατί εγώ τουλάχιστον όσες φορές έχει φωνάξει ή υπερβάλει την έχω δικαιολογήσει γιατί λέω κατάλαβα έχεις τα ορμονικά σου, κάτι που δεν πήρα από την Ευρυδίκη. Αλλά θα ξαναπώ ότι κανείς δεν είναι αναγκασμένος να κάνει κάτι για τον άλλο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved