Survivor All Star: Χαμός στο συμβούλιο μεταξύ Τάκη- Ασημίνας, μετά τον καβγά τους στον στίβο μάχης
Media

Survivor All Star: Χαμός στο συμβούλιο μεταξύ Τάκη- Ασημίνας, μετά τον καβγά τους στον στίβο μάχης

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (10-1) μετά τη νίκη των Διασήμων στον αγώνισμα της ασυλίας, οι Μαχητές οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, για μια διπλή και ιδιαίτερα δύσκολη ψηφοφορία. 

Ο αγώνας για την ασυλία υπήρξε άκρως απαιτητικός και η αλήθεια είναι πώς και οι δυο ομάδες έδωσαν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν έναν πόντο για την ομάδα τους.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star, οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν τη νίκη και έτσι να πάνε στο συμβούλιο του νησιού, ως απλοί παρατηρητές, έναντι των Μαχητών, οι οποίοι και έπρεπε να καταψηφίσουν δυο από τους παίκτες τους προς αποχώρηση. Κατά τη διάρκεια του αγώνα και μιας και οι δυο ομάδες το ήθελαν πάρα πολύ, είδαμε να συμβαίνουν μεγάλες εντάσεις.

Μια από εκείνες εκτυλίχθηκε ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Τάκη Καραγκούνια. Πολύ πιο συγκεκριμένα, μόλις εκείνος κέρδισε έναν πόντο για την ομάδα των Μαχητών, το πανηγύρισε έξαλλα και δεν σταμάτησε να το διασκεδάζει. Εκείνη την στιγμή, η Ασημίνα του είπε: «Καλά ηρέμησε λίγο, δεν κέρδισες και την Ολυμπιάδα», με τον παίκτη των Μπλε να ξεσπά απέναντί της και να της λέει «Βούλωσέ το».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Με την ίδια ένταση, ο Τάκης Καραγκούνιας συνέχισε και στο συμβούλιο του νησιού, που μόλις ξεκίνησε, αμέσως πήρε τον λόγο σημειώνοντας πώς για εκείνον το Survivor είναι μια ολυμπιάδα και πώς κανένας δεν μπορεί να του πει το πώς θα πανηγυρίσει τη νίκη του. Μάλιστα, σημείωσε πώς ζήτησε συγγνώμη από την Ασημίνα εκείνη την στιγμή για αυτό που της είπε. Εκείνη από την πλευρά της, του είπε πώς όταν βρίζει και φωνάζει, χάνει το δίκιο του και πώς κανένας δεν μπορεί να τον δει, με αυτήν του την συμπεριφορά, στα σοβαρά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved