Media

Survivor All Star: Έξαλλη η Βαλαβάνη με την ομάδα της: «Είναι δυνατόν να το κάνετε αυτό;»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (10-1) παρακολουθήσαμε ακόμα έναν αγώνα ασυλίας, με έναν αγώνα που ζητούσε από τους παίκτες ταχύτητα, ισορροπία και φυσικά πολύ καλό στόχο. 

Από τους πρώτους αγώνες του ριάλιτι επιβίωσης που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες, βλέπουμε πώς όλοι οι παίκτες είναι πάρα πολύ δυνατοί και μάλιστα αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι αγώνες «κόβουν την ανάσα».

Στο επεισόδιο της Τρίτης 10 Ιανουαρίου 2023 παρακολουθήσαμε τον Τρίτο αγώνα ασυλίας, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους. Κατά την διάρκεια του αγώνα και ενώ οι Διάσημοι ήταν πολύ κοντά στη νίκη, με τον Στάθη Σχίζα να τρέχει μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «τα έβαλε» με την Ασημίνα και τον Μάριο Πρίαμο, γιατί κατά τη διάρκεια του run μιλούσαν με τον Τάκη και την Βρισηίδα από την αντίπαλη ομάδα.

Μόλις έληξε ο αγώνας, η Ευρυδίκη τους φώναξε και τους είπε πώς δεν είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια του αγώνα, αντί να εμψυχώνουν τον παίκτη τους μιλούν με την αντίπαλη ομάδα, ζητώντας τους να μην επαναληφθεί όλο αυτό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved