Media

Survivor All Star: Ερωτευμένη δηλώνει δημόσια η Βρισηίδα: «Μόνο ο Σπύρος υπάρχει για εμένα...»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Η Βρισηίδα Ανδριώτου, στο σημερινό επεισόδιο (10-1) εξέφρασε δημόσια τον έρωτά της για τον Σπύρο Μαρτίκα, λέγοντας πώς μόνο εκείνος υπάρχει στο μυαλό και την καρδιά της. 

Οι πρώτες μέρες στο ριάλιτι επιβίωσης είναι για όλους τους παίκτες απαιτητικές και δύσκολες, μιας και πρέπει να φτιάξουν τις καλύβες τους και να είναι όλα όσο καλύτερα γίνεται, για να μπορούν να προστατευτούν από τις καιρικές συνθήκες.

Στην παραλία των Μαχητών, μόλις ξεκίνησε η μέρα, οι παίκτες αντιλήφθηκαν ότι από την Καλύβα μπαίνουν νερά και δεν μπορούσε κανείς να δει το μέρος που είχε κενό. Έτσι, η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέβηκε πάνω στις πλάτες του Ηλία Γκότση, ώστε να μπορέσει να δει από ψηλά που ακριβώς υπάρχει το πρόβλημα για να το φτιάξουν.

Εκείνη τη στιγμή, η ίδια είπε στις κάμερες ότι ο Σπύρος Μαρτίκας ακόμα και να το δει, δεν πρόκειται να ζηλέψει, μιας και το κάνει για το καλό της ομάδας και ότι ο ένας πρέπει να βοηθάει τον άλλον, για να γίνεται σωστή η δουλειά. Μάλιστα, τόνισε πώς είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και μόνο εκείνος υπάρχει για αυτή.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved