Media

The Voice: Χαμός στο Twitter με το ντουέτο Αργυρού- Good job Nicky: «Η καλύτερη στιγμή του show»

Gossip-tv Team

The Voice: Στο σημερινό επεισόδιο (14-1) παρακολουθήσαμε ένα υπέροχο ντουέτο, του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Good job Nicky, με τους χρήστες του Twitter να τους "αποθεώνει" στα σχόλια. 

Το αγαπημένο μουσικό σόου έχει επιστρέψει για τα καλά, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν ανελλιπώς και να μην χάνουν στιγμή από τα επεισόδια που βλέπουμε κάθε Σάββατο βράδυ.

Ο Γιώργος Λιανός, από την έναρξη του σημερινού επεισοδίου, ανακοίνωσε πώς η διαδικασία των knockouts συνεχίζεται, με τους παίκτες όλων των ομάδων να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν μια μοναδική θέση στα Battles. Μετά το πέρας ορισμένων εμφανίσεων, παρακολουθήσαμε επί σκηνής ένα ανατρεπτικό ντουέτο, εκείνο του Κωνσταντίνου Αργυρού και του good job Nicky.

Η μουσική τους συνάντηση ήταν καθηλωτική, ειδικά τη στιγμή που οι δυο τους επέλεξαν να τραγουδήσουν το «My Way» του Frank Sinatra με ελληνικό στίχο. Όπως ήταν λογικό, οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν στιγμή να σχολιάζουν το πόσο υπέροχοι ήταν οι δυο καλλιτέχνες, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που πρότειναν τον goos job Nicky για την Eurovision, λόγω της μοναδικής φωνής του!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε τα απολαυστικά Tweets στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved