Αποκλειστικό: Survivor All Star: Βρισηίδα Ανδριώτου και Περικλής Κονδυλάτος έφτασαν μαζί στην Ελλάδα
Media

Αποκλειστικό: Survivor All Star: Βρισηίδα Ανδριώτου και Περικλής Κονδυλάτος έφτασαν μαζί στην Ελλάδα

Survivor All Star: Μόλις λίγες μέρες κράτησε το ταξίδι της Βρισηίδας Ανδριώτου στον Άγιο Δομίνικο, κυριολεκτικά και μεταφορικά αφού αποφάσισε οικειοθελώς να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης. 

Όπως η ίδια εξήγησε, ήταν πολύ πιεσμένη ψυχολογικά ενώ και σωματικά δεν είχε συνέλθει από το προηγούμενο Survivor στο οποίο είχε συμμετάσχει.

Η Βρισηίδα αποκάλυψε ότι έφερε ακόμα οιδήματα στα γόνατά της από τη «θητεία» της στο παιχνίδι επιβίωσης πριν από έξι μήνες και παρά το γεγονός ότι πίστευε πως είχε ξεπεράσει κάποια προβλήματα, στην πράξη διαπίστωσε πως δεν ήταν έτσι.

Η οικειοθελής αποχώρησή της, στην πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής του φετινού κύκλου δεν θα μπορούσε παρά να σοκάρει τους συμπαίκτες της και κυρίως τον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος όμως δεν την ακολούθησε, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στη μικρή κοινωνία του Αγίου Δομίνικου.

Όπως ο ίδιος ο Σπύρος επεσήμανε πολλές φορές, βρέθηκε σε δίλημμα για το αν θα έπρεπε να την ακολουθήσει, όμως έκανε πίσω καθώς όπως είπε, είχε δεσμευτεί για κάποια πράγματα και δεν μπορούσε να αθετήσει τις υποσχέσεις του, χωρίς όμως να αναφερθεί λεπτομερώς σε όλα αυτά.

Η Βρισηίδα σήμερα, μετά από ένα σύντομο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο επέστρεψε μετά από πολύωρη πτήση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και το gossip-tv ήταν εκεί για να καταγράψει τα πάντα. Η όμορφη πρώην παίκτρια του Survivor, κατέφθασε με πτήση από τη Μαδρίτη και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έκανε απολύτως καμία δήλωση στους δημοσιογράφους που περίμεναν να την απαθανατίσουν και να της μιλήσουν.

Δεν ήταν όμως μόνη καθώς ταξίδεψε μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο που αποχώρησε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Η παίκτρια δεν έκανε καμία δήλωση, ήταν χαμογελαστή, ενώ ο σχεδιαστής κοσμημάτων ήταν λίγο πιο λαλίστατος. Ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους αλλά δεν έκανε κάποια δήλωση.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικό υλικό από την άφιξή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved