Survivor All Star:Τι ψιθύρισε τελικά η Ευρυδίκη στο αυτί του Βασάλου;-Δείτε όσα είπαν λέξη προς λέξη
Media

Survivor All Star:Τι ψιθύρισε τελικά η Ευρυδίκη στο αυτί του Βασάλου;-Δείτε όσα είπαν λέξη προς λέξη

Survivor All Star: «Πάγωσε» ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο άκουσμα ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχωρεί από το Survivor. Τι ψιθύρισαν όμως μεταξύ τους; 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν εκείνη που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από απόφαση του κοινού, ωστόσο πριν φύγει «πέταξε τη βόμβα» για τη σχέση της με τονΚωνσταντίνο Βασάλο.

Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Ευρυδίκη αποχωρεί, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε κοντά της, την αγκάλιασε και την φίλησε στο μάγουλο.

Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί, είπε: «Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Καθετί που έρχεται στην ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αφού χαιρέτησε τους συμπαίκτες της, έπεσε στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου ψιθυρίζοντάς του μερικά λόγια, τα οποία κανείς από τους τηλεθεατές δεν άκουσε καθαρά.

Τι είπαν τελικά μεταξύ τους; Οι συντελεστές της εκπομπής, «Πρωινό μας» αποκάλυψαν όλα όσα ψιθύρισαν ο ένας στον άλλον.

«Σε πιστεύω…. αγάπη μου. Κράτα γερά» φαίνεται να είναι τα λόγια που είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο αυτί του Κωνσταντίνου με τον ίδιο να προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντάς της να μην κλαίει.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved