Ζήνα Κουτσελίνη: «Έσπασε» on air για τον Γιώργο Καραϊβάζ – «Έχω το μήνυμα ακόμα»!
Media

Ζήνα Κουτσελίνη: «Έσπασε» on air για τον Γιώργο Καραϊβάζ – «Έχω το μήνυμα ακόμα»!

 

Λύγισε στον αέρα της εκπομπής η Ζήνα Κουτσελίνη αναφερόμενη στον αδικοχαμένο δημοσιογράφο και συνεργάτη της, τον Γιώργο Καραϊβάζ!

«Έσπασε» η παρουσιάστρια!

«Έτσι προχωράνε δυστυχώς τα πράγματα στη ζωή» είπε με τρεμάμμενη φωνή και τόνισε ότι έχει το μήνυμα ακόμα του πατέρα της άτυχης Μελίνας, Μάνου Παρασχάκη, που της είχε γράψει ότι θα ήθελε να έρθει στην εκπομπή προκειμένου να τον σφίξει στην αγκαλιά του όσο ήταν εν ζωή.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του star

Η εκπομπή άνοιξε εκ νέου τον φάκελο του δολοφονημένου δημοσιογράφου καθώς η ΕΣΗΕΑ αφιερώνει το 2023 στην μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η σύζυγός του, Στάθα, μίλησε στις «Αλήθειες» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δολοφονήθηκε η ελευθεροτυπία» ενώ ευχαρίστησε την ΕΣΗΕΑ και την πρόεδρό της, Μαρία Αντωνιάδου για την κίνηση.

Να σας θυμίσουμε ότι στις 9 Απριλίου του 2021 ο 53χρονος αστυνομικός συντάκτης δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο από τα πυρά δύο ανδρών, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι και διέφυγαν. H δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ τράβηξε την προσοχή των διεθνών ΜΜΕ, ωστόσο η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη. Οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου δεν έχουν συλληφθεί.

Και μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τη δολοφονία του, όμως η Ζήνα Κουτσελίνη δηλώνει ότι : «Δεν έχει ξεπεράσει κανείς μας τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved