Τα Νούμερα: Μαρίζα Ρίζου και Ζερόμ αποθεώθηκαν! Χάος στο twitter με το έκτακτο δελτίο της ΕΡΤ
Media

Τα Νούμερα: Μαρίζα Ρίζου και Ζερόμ αποθεώθηκαν! Χάος στο twitter με το έκτακτο δελτίο της ΕΡΤ

Τα Νούμερα: Ζωντανή μουσική, χορό, σάτιρα, stand up comedy και μια ξεχωριστή καλεσμένη σε ρόλο-έκπληξη, τη Μαρίζα Ρίζου, απολαύσαμε στο νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος

Πιστό και αυτήν την Παρασκευή (20-01) έμεινε το κοινό σε αυτό το project που έχει φέρει μια άλλη πνοή στα τηλεοπτικά δεδομένα.

Σε αυτό το νέο επεισόδιο η Μαρίζα Ρίζου έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας ενώ για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις κέρδισε το νέο κλιπ που έφτιαξε η παρέα. Παράλληλα στο twitter έκανε χαμό η εμφάνιση του Ζερόμ στο ραντεβού την Κίρμπη!

Ο Φοίβος και ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) καλούν τη Μαρίζα Ρίζου στη «Μάντρα». Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) όμως, που μόλις έχει ξεκινήσει σπουδές Ιστορίας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ανακαλύπτει –ή πιστεύει πως ανακαλύπτει– κάτι παράξενο (και ενδεχομένως φρικτό) που την αφορά. Στο μεταξύ, ο Φοίβος κλείνεται για πολλές ώρες σ’ ένα ασανσέρ με τον Μενέλαο (Γιάννης Καρακατσάνης) και αναγκάζονται επιτέλους να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον.

Aυτό το κομμάτι του επεισοδίου μάλιστα έφερε πανικό στο twitter αφού ξαφνικά προβλήθηκε το έκτακτο δελτίο στην ΕΡΤ και στο twitter επικράτησε χάος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved