Survivor All Star: Αυτή είναι η παίκτρια που απομονώνεται με τον Μάριο στη ζούγκλα!Οι πρώτες εικόνες
Media

Survivor All Star: Αυτή είναι η παίκτρια που απομονώνεται με τον Μάριο στη ζούγκλα!Οι πρώτες εικόνες

Survivor All Star: Εδώ και μέρες συζητιόταν πως ο Μάριος Πρίαμος έχει έρθει πολύ κοντά με συμπαίκτριά του όμως σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε ότι θα πρόκειται για την... Καρολίνα

Και όλο αυτό μάλιστα, την ίδια ώρα που ο Μπο, δηλώνει περήφανος για τη νέα του σύντροφο, το κοριτσάκι του, όπως αποκαλεί την όμορφη Καρολίνα.

Το νέο τρέιλερ που κυκλοφορεί για το αυριανό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης όμως, «καίει» Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα οι οποίοι, όπως θα δούμε στις σκηνές που προβάλλονται, απομονώνονται και έρχονται όλο και πιο κοντά. Το σημείο που επιλέγουν, μία εγκαταλελειμμένη καλύβα μέσα στη ζούγκλα, μόλις πέσει το φως του ήλιου, είναι μακριά από τα σημεία όπου βρίσκονται οι συμπαίκτες τους, όμως όλοι έχουν καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Μάλιστα, ο Μαρτίκας, όπως θα δείτε στο τρέιλερ, ξεσπά εναντίον τους λέγοντας: «βλέπω δύο συγκεκριμένους παίκτες να κινούνται καθημερινά μέσα από τη ζούγκλα. Δεν πεινάμε τσάμπα εδώ, ούτε άλλη εκπομπή ερωτικού περιεχομένου παίζουμε» ενώ ο Νίκος Μπάρτζης από την πλευρά του σχολιάζει on camera για το θέμα: «Γιατί χάνονται συγκεκριμένη ώρα με το που πέφτει ο ήλιος;».

Πάντως, την ώρα που «τσακώνει» η κάμερα τον Μάριο Πρίαμο με την Καρολίνα στην απομονωμένη καλύβα, εκείνη τινάζεται από τη θέση της και τρέχει στο σκοτάδι να κρυφτεί ενώ ο Μάριος Πρίαμος κοιτάει δεξιά και αριστερά για να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και έχει ταραχτεί εκείνη τόσο πολύ.

Στο συμβούλιο που ακολουθεί, ο Γιώργος Λιανός δίνει «στεγνά» τους δύο παίκτες, με την Καρολίνα να παραδέχεται ότι έχει έρθει κοντά με τον Μάριο Πρίαμο και εκείνον να τονίζει ότι δεν κάνουν τίποτα κακό και τίποτα που να παραβαίνει τους κανόνες του παιχνιδιού. Όμως ο παρουσιαστής τους εφιστά την προσοχή να μην ξαναγίνει καθώς θα υπάρξουν επιπτώσεις.

Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved