Media

Survivor All Star: Αυτό είναι το σημείο στη ζούγκλα όπου φιλήθηκαν Μάριος Πρίαμος και Καρολίνα!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Ανάλυση για το πιθανό σημείο όπου βρίσκονταν και απομονώνονταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Καρολίνα Καλύβα έκαναν οι συντελεστές της εκπομπής Open Weekend. 

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος έχει ζήσει από πρώτο χέρι τη ζωή στον Άγιο Δομίνικο, προσπάθησε να υποδείξει το πιθανότερο σημείο που είχαν βρει οι δύο παίκτες για να απομονώνονται.

Εκεί άλλωστε τους «τσάκωσε» η κάμερα της παραγωγής, πλάνα από την οποία προβάλλονται στο τρέιλερ του αποψινού (22/1) επεισοδίου του reality επιβίωσης.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν είπε ότι τις δύο καλύβες, κόκκινων και μπλε, χωρίζουν περίπου 200 μέτρα και ότι πιθανότατα σε κάποιον αγώνα οι δυο τους συνεννοήθηκαν να βρεθούν σε κάποιο σημείο που είχαν εντοπίσει από κοινού μέσα στη ζούγκλα.

Πιθανόν λοιπόν η καλύβα όπου απαθανατίστηκαν σε τρυφερά τετ α τετ οι δύο παίκτες να βρίσκεται σε απόσταση ορατή από τις δύο καλύβες όπου ζουν όλοι οι παίκτες, ίσως πενήντα με εβδομήντα μέτρα μέσα στην πυκνή βλάστηση.

Στην εύλογη ερώτηση της Ελένης Τσολάκη αν έχουν ρολόγια για να δίνουν ραντεβού μεταξύ τους, ο Λάμπρος απάντησε ότι η ορατότητα που μπορεί να υπάρχει στην εγκαταλελειμμένη καλύβα όπου συναντιούνταν Μάριος Πρίαμος και Καρολίνα ίσως διευκολύνει αυτά τα ραντεβού τους.

Δείτε το βίντεο με την... ανάλυση για το σημείο συνάντησης των δύο παικτών του Survivor All Star:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved