Γη της Ελιάς:Ο Κίμωνας έπεσε νεκρός – Η συγκλονιστική σκηνή & η ανατριχιαστική κραυγή του πατέρα του
Media

Γη της Ελιάς:Ο Κίμωνας έπεσε νεκρός – Η συγκλονιστική σκηνή & η ανατριχιαστική κραυγή του πατέρα του

Γη της Ελιάς: Η σκηνή της δολοφονίας έκοψε την ανάσα! Ο Κίμωνας έπεσε νεκρός μπροστά τα μάτια του πατέρα του όσο εκείνος ανήμπορος έγινε μάρτυρας του φρικιαστικού εγκλήματος μέσα στο σπίτι τους!

Δύο μέλη του αντίπαλου κυκλώματος ναρκωτικών, δηλαδή του Κεφάλα, εισβάλλουν στο σπίτι των Καπερνάρων όπου βρίσκονται ο Δημοσθένης και ο Κίμωνας. Μπροστά στα μάτια του πρώτου πυροβολούν τον γιο του εν ψυχρώ και φεύγουν.

Ο νεαρός πέφτει στο έδαφος και ο Δημοσθένης τον μεταφέρει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Δες το βίντεο και καρέ καρέ στη gallery την συγκλονιστική σκηνή

Ο Κίμωνας δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια Καπερνάρου περνάει δραματικές στιγμές, ενώ και η Δήμητρα δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του. 0 Δημοσθένης, για να δικαιολογήσει το δυσάρεστο συμβάν, ισχυρίζεται ότι ο Κίμωνας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Όσο οι ώρες περνούν, η κατάσταση της υγείας του νεαρού άντρα επιδεινώνεται ραγδαία και δεν υπάρχει πια καμία ελπίδα.

Μάλιστα, οι γιατροί ενημερώνουν τους γονείς του ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός και τους συμβουλεύουν να αποσυνδέσουν τα μηχανήματα και να δωρίσουν τα όργανά του. Έκτοτε, φίλοι και συγγενείς συμπαραστέκονται με όποιον τρόπο μπορούν στην οικογένεια, ενώ η Δήμητρα είναι ράκος. Ωστόσο, η ίδια ζητάει από τον Γιώργη να κάνει έρευνα για την υπόθεση, καθώς είναι σίγουρη πως ο Κίμωνας δεν θα έβαζε τέλος στη ζωή του, αφού σχεδίαζαν να παντρευτούν, και πως κάτι άλλο συνέβη τη μοιραία εκείνη μέρα.

Λίγο αργότερα, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, η Ειρήνη και η Δήμητρα μαζεύονται στην εντατική για να αποχαιρετήσουν για πάντα τον Κίμωνα. Την επόμενη μέρα, ο πρώτος, βασανισμένος από τύψεις και ενοχές, παραδέχεται στον Κωνσταντίνο ότι ο Κεφάλας κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του γιου του και πως δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν πάρει εκδίκηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved