Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία έμαθε ότι ο γιος της πεθαίνει και το Twitter «δάκρυσε»: «Μας τελείωσες»
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία έμαθε ότι ο γιος της πεθαίνει και το Twitter «δάκρυσε»: «Μας τελείωσες»

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (24-1) μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Κίμωνα μπροστά στα μάτια του πατέρα του, Δημοσθένη, η Ασπασία δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει πώς ο γιος της κινδυνεύει να πεθάνει, μιας και οι γιατροί δεν δίνουν πολλές ελπίδες. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα από την πρώτη στιγμή της προβολής της, ήδη από την περσινή σεζόν και μάλιστα αυτός είναι και ένας από τους λόγους, που δεν χάνουν επεισόδιο.

Όλα όσα είδαμε στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς...

Η Βασιλική μετακομίζει στο σπίτι της Μαρίνας και δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει σε διαζύγιο, παρά τις παρακλήσεις του Φίλιππου να γυρίσει κοντά του. Η είδηση για την υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας του Κίμωνα συγκλονίζει το χωριό. Πιο συντετριμμένος από όλους είναι ο Δημοσθένης, ο οποίος γνωρίζει την αλήθεια πίσω από τον τραυματισμό του γιου του και βασανίζεται από τις τύψεις.

Ο Στάθης και η Αρετή σπεύδουν στο πλευρό της οικογένειας παραμερίζοντας όσα τους χωρίζουν, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην Ασπασία που καταρρέει. Τραγική φιγούρα και η Δήμητρα, η οποία αρνείται να πιστέψει πως ο Κίμωνας αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του ενώ της είχε κάνει πρόταση γάμου. Έτσι, παρακαλεί τον Κουράκο να ξεκινήσει έρευνα.

Η Αθηνά, επηρεασμένη από το συμβάν, βρίσκει συμπαράσταση στο πλευρό του Μιχάλη που προσπαθεί απεγνωσμένα να την πλησιάσει. Την ίδια ώρα, ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την οριστική υιοθεσία της Αγγελικής. Η κατάσταση της υγείας του Κίμωνα επιδεινώνεται ραγδαία στο νοσοκομείο και η Ασπασία με τον Δημοσθένη καλούνται να πάρουν την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής τους.

Μια από τις στιγμές που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό ήταν όταν η Ασπασία έφτασε στο νοσοκομείο, μην γνωρίζοντας το τι ακριβώς έχει συμβεί στο παιδί της. Μόλις πληροφορείται ότι το πιθανότερο είναι να μην τα καταφέρει, μιας και οι γιατροί δεν μπορούν να του αφαιρέσουν την σφαίρα από τα κεφάλι, τρελαίνεται. Η ερμηνεία της αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι και δεν σταμάτησαν στιγμή να σχολιάζουν στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved